![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Fal, Rüya tabirleri forumu içinde "çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli..." başlıklı konu görüntüleniyor, "baktırmak istiyorum erkek kaan istanbul ben sonuç kesin olsun diye 3 özellik verdim gerisi sana kalmış hadi kolay gelsin?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... baktırmak istiyorum erkek kaan istanbul ben sonuç kesin olsun diye 3 özellik verdim gerisi sana kalmış hadi kolay gelsin?
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... |
| |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... ne demişler fala inanma falsızda kalma
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Alıntı: nilayyy´isimli üyeden Alıntı Aciklamaniz icin tesekkurler..Aslinda ben bu tur seylere inanmam ama hadi sinayalim bakalim..Baksaniza mora'da bayagi bi merak etmis..Meraki gitsin demi ama? Nilayyy Hanım,lütfen saat 22.00 de kontrol eder misiniz.Hoşçakalın... Siz,iyi bir insansınız.Ama,maneviyat adına düşünmeniz gereken çok şey var.Bunun zamanı gelmiş.Bunu,hem kendiniz,hem de çevrenizle olan ilişkileriniz için ıskalamamalısınız.Ve size bel bağlamış insanlar için.Doğrularıyla yanlışlarıyla sağlam bir kişiliğe sahipsiniz.Çevrenizde de,sözsahibi,sözleri uygulanır bir insansınız.Ama,keşke,bildiklerinizin bazılarının yanlış,bazılarının ise eksikleri olduğunu düşünseniz.Gelecekte,bunu düşünecek olaylar yaşayacaksınız.Ama,bunu ne kadar erken yaparsanız,o kadar iyi.Size bel bağlayan insanlar ve onlara karşı sorumluluklarınız var.Ve de insanların size ihtiyacı.Hayatınızı,çok da fazla kendinize dönük yaşamıyorsunuz.Maddi yönden çok iyi zamanlarınız var önünüzde.Bir çok şeyi elde edebilecek kadar iyi.Ama,ne kadar iyi maddi imkanlara sahip olursanız olun,her şeyi çok iyi bilen tavrınız,size sıkıntılar verecektir.Hayatı,biraz daha detaylı yaşamalısınız.Çevrenizde sizi seven çok insan var.Gerçek anlamda seven.Sevmeyen ve kıskanan da iki kişi var.Bir de,sizin kırdığınız ama,sizden vazgeçemeyen insanlar var.Hani derler ya,”şeytan tüyü var sende”,siz öylesiniz.Çevrenizdekiler,bazen kırıcı olsanız da,sizden vazgeçmiyor.Sizde çok büyük bir potansiyel var.Nasıl anlatılır bilmiyorum,kendinizi,her şeyi yapabilecek güçte görüyorsunuz.Bazen,ölü gibi yorgunluklar hissediyor,ama,çoğu zaman da,içinizden taşan gücü neye dönüştürüp neler yapacağınızı şaşırıyorsunuz.Aslında,beyniniz çok dolu.Kontrol etmeniz ve rutin olarak yapmanız gereken şeyler var.Bazen,zamanın size yetmediğini düşünüyorsunuz.Hiçbir şeyden kolay kolay vazgeçmiyor,yılmıyorsunuz.Aklınıza gelen veya yapmanız gereken bir şeyi bitirmeden,sonuçlandırmadan rahat edemiyorsunuz.Çevrenizden de bunu bekliyorsunuz.Ama,çoğu zaman göremiyorsunuz.Sizi,gelecekte,çok büyük sıkıntıların beklediği bir yaşam yok.Hatta birazcık çaba ile,yaşamınızın çoğunu,huzurlu ve sakin geçirmeyi sağlayabilirsiniz. Huzur ve sevgi ile kalın.(Somut olarak sormak istediğiniz bir konu varsa yazabilirsiniz.) Konu DESTiNA tarafından (16-04-2007 Saat 09:59 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... |
| |
| | #16 | |
| SİTE ADMİN ![]() | Alıntı:
yorumlariniz icin tesekkur ediyorum...Eeeee hani merakli Mora'nin sorusuna cevap vermemissiniz ufukta evlilik varmi?
__________________ | |
| |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... alfa9 kardeşim,ne demek istediğni anlamadım.Düşüncelerine ve inanmamana saygılıyım.Ama,yazılacakların, önce word ile yazılıp kaydedildikten sonra forumdaki sayfaya yapıştırılması,yazılanların,"sağdan soldan alındığı" anl***** mı geliyor?En azından bu, sizin için kesin bir delil mi oluşturuyor?Yarın 11.00 de cevabını yazacağımı belirttiğim talebinizden vazgeçtiğiniz anlaşılıyor.Teşekkürler ediyor,iyi akşamlar diliyorum... Konu isimsizm tarafından (16-04-2007 Saat 11:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #18 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Alıntı:
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... | |
| |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Yazi boyutunu cok buyuk yazdiginiz icin duzenledim umarim kirilmassiniz... yorumlariniz icin tesekkur ediyorum...Eeeee hani merakli Mora'nin sorusuna cevap vermemissiniz ufukta evlilik varmi? Tabii ki kırılmadım,böylesi daha hoş ve estetik olmuş.Ben yazı boyutunun dozunu kaçırmışım galiba... Nilay Hanım.Evlilik için hiç acele etmeyin.Çünkü ZOR BEĞENEN ve biraz ZOR bir insansınız.İleride,sevdiğiniz ve sevildiğiniz bir evliliğiniz olacak.Ama,evlendikten sonra,evlendiğiniz kişiyi,kendinize dönük değiştirmeye çalışacaksınız.Yani,evlendiğiniz insanı seveceksiniz,ama DEĞİŞMESİNİ İSTEDİĞİNİZ BİRÇOK ÖZELLİĞİ olacak.Ama,hiçbir şey,o insandan ayrılmanıza sebep olmayacak.Bence,sadece DUYGULARINIZI BAZ ALIN.Çünkü,aradığınız mükemmel insan,bu dünyada yok.Hoşçakalın kardeşim...(Umarım size göre meraklı arkadaşımız MORA'nın da merakı giderilmiştir.) NOT : Eğer inanıyorsanız,daha somut, ne derler daha onikiden,daha subjektif konuları,olayları-gerek sağlık,gerek kişilik tanıma,gerek kayıp,gerek beklenilen bir sonucun olumlu olup olmayacağı,aklınıza ne geliyorsa vs.-sorabilirsiniz... |
| |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... inanması güç aslında hiçbişi bilmeden bu kadar yorum yapabilmeniz ne kadar doğru bilmiyorum yorum yapılanlar doğru fln dememiş ama merak ettim doğrusu baktırmak istiyorum.. özellik olarak da kız olduğumu söylesem yeterli olur sanırım |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |