![]() |
| |||||||
| Fal, Rüya tabirleri fal, fallar, tarot falı, kahve falı, aşk falı, yıldız falı, el falı, isim falı, fal bakma, kağıt falı, rüya tabirleri.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM... Arkadaşlar,lütfen rüyanızı yazın,birtakım kitaplarda yazan basmakalıp yorumunu değil,GERÇEK ANLAMINI yazayım.Hoşçakalın... |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM. merhabalar bu rüyayı yaklaşık 3 sene önce gördüm ama bi türlü yorumlayamadılar.gerçi pek bi tanıdığımda yok anlayacak ama umarım siz yardımcı olursunuz. deniz kenarında kumsalad yürüyorum.arka tarafımda küçük mağaralar var birinin içine giriyorum küçük siyah zihnet kutusu gibi bir şey buluyorum.kutuyu açtığımda siyah bir örtü altında kemikler buluyorum.kol kemikleriyle ayak kemikleri birbirine ters konulmuş onları çıkartıyorum kutunu içinden.ve birden onların bana ait olduğunu ve öldüğümü anlıyorum.kucakladığım kemiklerimle denizin içine doğru gidiyorum onları boyabdestsi aldırmam gerekiyormuş yürüyorum denizin içerisinde derin yerde aldırıcam.tam ilerlerken kıyıda ablam ve enişteme raslıyorum bağırıyorum sesleniyorum onlara ama beni duymuyorlar.kemiklerimi abdest aldırdıktan sonra kutunu içine aynı aldığım ters şekilde koyuyorum. bu arada rüyamdaki renkler hiç bu kadar renkli olmammıştı. bu arada işim gereği bilinçaltına inip bi çok şeyin karşılığını bulduma ama benle bi alakası yok bulduklarımın.teşekkür ederim..... |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM. bana özel mesaj at dediniz attım ama sizden cevap gelmedi. zaten bir anda ortadan da kayıp oldunuz ??? |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 73 ![]() | Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM. BEN HİÇ SEVMEDİĞİM MAZİDE KALMIŞ BİR İŞ ARKADAŞIMLA TUVALETTE GİZLİ GİZLİ KONUŞUYORDUK.ÇOK ŞAŞIRDIM UYANINCA.BU ARADA O DA BAYAN BENDE ..TEŞK.. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Bilecikliyim Bilecikte yaşıyorum. Yaş: 18
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM. MERHABA BEN GÖKÇEN.BEN RÜYAMDA SEVDİĞİM ÇOCUKLA BİR ARABADAYDIM.ONUN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIYORDUM.ELİNİ TUTUYORDUM.YAĞMUR YAĞIYORDU.YAĞMUR ÇOK GERÇEKCİYDİ ARABANIN C***** VURUYORDU SONRA POLİS ARABASININ SESİNİ DUYDUM.. ÇOK GÜZEL BİR RÜYAYDI.NEDİR YORUMUNU YAPAR SANIZ SEVİNİRİM?? |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM. MERHABA BEN GÖKÇEN.BEN RÜYAMDA SEVDİĞİM ÇOCUKLA BİR ARABADAYDIM.ONUN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIYORDUM.ELİNİ TUTUYORDUM.YAĞMUR YAĞIYORDU.YAĞMUR ÇOK GERÇEKCİYDİ ARABANIN C***** VURUYORDU SONRA POLİS ARABASININ SESİNİ DUYDUM.. ÇOK GÜZEL BİR RÜYAYDI.NEDİR YORUMUNU YAPAR SANIZ SEVİNİRİM?? ne zaman gordunuz bılmıyorum ama ruyanız hayırlıdır ama ıcınde ufak problemler vardır ruyanız suna dalalet eder sevdıgınız kısı ıle beraber olucaksınız az bucuk gizli bir aşk yasantınız var yada olucak bu ilişki ama hayırlı bir ilişkidir birileri sizi engellemeye çalışacak ama uzaktan ama etkili olmıyacak engellemeden kastım sudur hosnutsuzluk olucak ama bu size hiç bir zarar vermiyecek.. ne olur unutmayalım kendiniz için şükretmeyi dua etmeyi ve tövbe etmeyi... |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM. BEN HİÇ SEVMEDİĞİM MAZİDE KALMIŞ BİR İŞ ARKADAŞIMLA TUVALETTE GİZLİ GİZLİ KONUŞUYORDUK.ÇOK ŞAŞIRDIM UYANINCA.BU ARADA O DA BAYAN BENDE arkadaşınızla konuşacaksınız ama özel bir görüşme olucaktır içinizdeki kotuluğu atıcaksınız ve temizleneceksiniz |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM. merhabalar bu rüyayı yaklaşık 3 sene önce gördüm ama bi türlü yorumlayamadılar.gerçi pek bi tanıdığımda yok anlayacak ama umarım siz yardımcı olursunuz. deniz kenarında kumsalad yürüyorum.arka tarafımda küçük mağaralar var birinin içine giriyorum küçük siyah zihnet kutusu gibi bir şey buluyorum.kutuyu açtığımda siyah bir örtü altında kemikler buluyorum.kol kemikleriyle ayak kemikleri birbirine ters konulmuş onları çıkartıyorum kutunu içinden.ve birden onların bana ait olduğunu ve öldüğümü anlıyorum.kucakladığım kemiklerimle denizin içine doğru gidiyorum onları boyabdestsi aldırmam gerekiyormuş yürüyorum denizin içerisinde derin yerde aldırıcam.tam ilerlerken kıyıda ablam ve enişteme raslıyorum bağırıyorum sesleniyorum onlara ama beni duymuyorlar.kemiklerimi abdest aldırdıktan sonra kutunu içine aynı aldığım ters şekilde koyuyorum. bu arada rüyamdaki renkler hiç bu kadar renkli olmammıştı. bu arada işim gereği bilinçaltına inip bi çok şeyin karşılığını bulduma ama benle bi alakası yok bulduklarımın.teşekkür ederim..... arkadaşım bir takım yanlışlıklarınız olmuş bunun için doğru yolu bulmanıza yada bulacagınıza dalalet ediyor imanınızı biraz gözden gecırmenız gerekıyor hayırlı bır ruyadır ınsallah kendınıze dıkkat edersınız ve allaha sukur ve tovbe etmeyı unutmassınız... |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM. rüyamın yorumunu bekledim fakat gelmedi nedeeeeen? ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| ruya, ruya tabirleri, tabir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |