![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Fal, Rüya tabirleri forumu içinde "ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: sanegogo ´isimli üyeden Alıntı slm bende rüyamda çok güzel iki yüzük aldığımı ve parmağıma taktığımı görüyüdum fakat parasını babam ödüyodu yorumlarsanız sevinirim Rüyaları hayra yormak gerekir...Herşeyin hayırlısını istemek gerekir... ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM. Alıntı:
Rüyalarımda her ne görüyorsam sonradan bizzat yaşıyrum.Fakat herkeste olduğundan farklı yaşıyorum.Yani birçok kişinin rüyası tersine çıkar.Fakat ben bierebir aynısını yaşamaktayım.Bu benim için artık sıradan birşey oldu...Rüyamda gördüğüm şeyi o gün muhakkak yaşıyorum.(HEPSİNİ OLMSA DA BİRÇOĞUNU) Rüyalar bazen benim için yol gösterici oluyor... Rüyada yüzük takmanız bekar iseniz yakında sölzeneceğinize veya nişanlanacağınıza işaret olabilir...Evli olanlar için ne anlama gelir bilemem...Fakat ben nacizane böyle yorumluyorum.(Rüya yorumlama özelliğim yok,sadece kalbimden geçenler bunlar) Hayırlısı inşallah...
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM. merhaba ben bugün rüyamda bir eve giriyorum içerisinde babamlar ailem var bana diyorlarki bu evi yeni yaptık 3-4 tane odası var dolaşıyorum banyosu falan var çok mükemmel bri ev deil ama begeniyorum sonra evde temizlik tadilat işleriyle falan ugrasıyor herkes bende yardım edeyım dıyorum buzdolabı var bıtane onu temizlemeye başlıyorum ayagında bıryerde kırık varmıs dolabın babam onu tamıre calısıyor bende dolabın ucundan tutuyorum ve uyanıyorum yorumlarsanız sevınırım teşekkürler |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM. Ben ruyamda bu ruyayi daha oncede gormustum esim evlenip bosanmis benden once ben bunu daha yeni ogreniyormusum .Gercekte kesinlikle boyle bisey yok.Yorumunuz icin simdiden tesekkurler.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| ruya, ruya tabirleri, tabir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |