FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Fal, Rüya tabirleri

ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM...

Supermeydan Kadın katogorisi Fal, Rüya tabirleri forumu içinde "ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: sanegogo ´isimli üyeden Alıntı slm bende rüyamda çok güzel iki yüzük aldığımı ve parmağıma taktığımı görüyüdum fakat parasını babam ödüyodu yorumlarsanız sevinirim Rüyaları hayra yormak gerekir...Herşeyin hayırlısını istemek gerekir... ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-07-2008, 09:44 AM   #11
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM.

Alıntı:
sanegogo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slm bende rüyamda çok güzel iki yüzük aldığımı ve parmağıma taktığımı görüyüdum fakat parasını babam ödüyodu yorumlarsanız sevinirim
Rüyaları hayra yormak gerekir...Herşeyin hayırlısını istemek gerekir...

Rüyalarımda her ne görüyorsam sonradan bizzat yaşıyrum.Fakat herkeste olduğundan farklı yaşıyorum.Yani birçok kişinin rüyası tersine çıkar.Fakat ben bierebir aynısını yaşamaktayım.Bu benim için artık sıradan birşey oldu...Rüyamda gördüğüm şeyi o gün muhakkak yaşıyorum.(HEPSİNİ OLMSA DA BİRÇOĞUNU) Rüyalar bazen benim için yol gösterici oluyor...

Rüyada yüzük takmanız bekar iseniz yakında sölzeneceğinize veya nişanlanacağınıza işaret olabilir...Evli olanlar için ne anlama gelir bilemem...Fakat ben nacizane böyle yorumluyorum.(Rüya yorumlama özelliğim yok,sadece kalbimden geçenler bunlar)

Hayırlısı inşallah...
Sponsored Links
Alt 13-08-2008, 06:49 PM   #12
Yeni Kayıt

kardelennil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kardelennil is on a distinguished road
Cevap: ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!RÜYALARINIZI YAZIN, YORUMUNU DEĞİL,GERÇEK ANLAMINI YAZAYIM.

merhaba ben bugün rüyamda bir eve giriyorum içerisinde babamlar ailem var bana diyorlarki bu evi yeni yaptık 3-4 tane odası var dolaşıyorum banyosu falan var çok mükemmel bri ev deil ama begeniyorum sonra evde temizlik tadilat işleriyle falan ugrasıyor herkes bende yardım edeyım dıyorum buzdolabı var bıtane onu temizlemeye başlıyorum ayagında bıryerde kırık varmıs dolabın babam onu tamıre calısıyor bende dolabın ucundan tutuyorum ve uyanıyorum yorumlarsanız sevınırım teşekkürler
kardelennil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 03-09-2008, 10:51 AM   #13
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

sevgi55 is on a distinguished road

Ben ruyamda bu ruyayi daha oncede gormustum esim evlenip bosanmis benden once ben bunu daha yeni ogreniyormusum .Gercekte kesinlikle boyle bisey yok.Yorumunuz icin simdiden tesekkurler..
sevgi55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Etiketler
ruya, ruya tabirleri, tabir

Seçenekler
Stil