![]() |
| |||||||
| Fal, Rüya tabirleri fal, fallar, tarot falı, kahve falı, aşk falı, yıldız falı, el falı, isim falı, fal bakma, kağıt falı, rüya tabirleri.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Ruyamda çöl goruyorum arkadaşlar 3 gündür üst üste rüyamda çimlerin üzerinde otururken bianda çöl olduğunu görüorum daha sonra yerler asvalt oluo ve asvalt sallanmaya başlıo deprem misali yer yarılıo ama çok garip bi rüyaydı bana bu rüyayı yorumlarmısınız şimdiden teşk ederm |
| | |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ankara Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: bana yardım edermisiniz sedefciğim hyırlara çıksın ruyan öncelikle anlamıda kötüde olsa herzaman iyiye yormakta fayda vardır benim bi fikrim yok bu konuda ama iyi şeylere vesile olur inşallah |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: bana yardım edermisiniz elinden geldiğince beni rahatlatytığın için çok teşk ederm yasemin çok saol ii formlar |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bana yardım edermisiniz Rüyada Çöl görmek Çok hayırlıdır. Rüyada çöl görmek her sorunun çözüleceğine, mutluluk ve gelişmeye işaret eder. Sen her rüyanı hayra yor çünkü böylesi daha iyidir
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ruyamda çöl goruyorum çok teşk ederm arkadaşlar herşeyin hayırlısı olsdun |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ruyamda çöl goruyorum gordugun ruya hayırlıdır arkadasım yanlız bunun yorumu sudur dogru yoldasınız ama bır takım hatalar yapıcaksınız demektir aynı zamanda sımdı aklına su soru gelebılır hayırlı dıorsun ama yanlıslık yapacagıma dalalet ettıgını soluorsun dıebılırsın,hayırlı olmasının nedenı sudur size bır takım yanlıslık ıcıne dusebılecegınız gosterılmıs yapmanız gereken sey cok basıttır allaha bol bol sukretmenız tovbe etmenız ve allaha dua edıp sızın ıcın en hayırlısını en guzelını vermesını ıstemenızdır gordugunuz ruya kesınlıkle ıyıdır ne olur dıkkat edınız kendınızı uzmeyınız bu sızı aynı zamanda imana çağırıstır... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| fal, ruya, ruya tabiri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |