![]() |
| |||||||
| Fal, Rüya tabirleri fal, fallar, tarot falı, kahve falı, aşk falı, yıldız falı, el falı, isim falı, fal bakma, kağıt falı, rüya tabirleri.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Selam Arkadaşlar Ben Normalde Uzun Zamandır Cafe Ortamında Kahve Falı Bakıyorum Ve Bunu Sadece Cafe Olarak Sınırlandırmamak Adına Sanal Alemdede Fal Bakmaya Başladım Gerek Msn Gerek Telefonda, Gerek Yüzyüze Kahve Falı Bakıyorum Buradada Bulunma Amacım Bu Açıkcası Ne Demişler Fala Inanma Falsız Kalma Ciddi Anlamda Ilgilenenleri Beklerim. şimdilik Sadece 30 Ytl Bi Aylık Yarı Sigara Parası Bile Değil. Bana Ulaşmak Isteyenler Lütfen Mail Atsın Yada Msn Den Yazsın. Kesinlikle Cevaplanıcaktır. Teşekkür Ederim. Konu falbakarim tarafından (04-03-2008 Saat 02:37 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: FALBAKARIM Alıntı:
nasil olacak bu is ??????,
__________________ kader | |
| | |
| | #3 | |
| Banned | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Bilecikliyim Bilecikte yaşıyorum. Yaş: 18
![]() ![]() ![]() ![]() BANA DA BAKIN LÜTFEN optimist_gokcen@hotmail.com | |
| | |
| | #5 | |
| Banned | Cevap: FALBAKARIM Alıntı: | |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | merhaba kader bana msnden ulaşabilirsin guneysedef@hot....... bekliyorum. yada dilersen tel numaramı veriyim telefonda bakayım hangi şekil istersen Konu falbakarim tarafından (04-03-2008 Saat 02:36 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: fal |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: FALBAKARIM sırada bende varım lütfen banada banada bakın ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| | |
| | |