![]() |
| |||||||
| Fal, Rüya tabirleri fal, fallar, tarot falı, kahve falı, aşk falı, yıldız falı, el falı, isim falı, fal bakma, kağıt falı, rüya tabirleri.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: doğum tarihine göre nesiniz? Ben çok mutlu oldum zira "kaplumbağa" yım.Ve benim çok sevdiğim hayvanlardan biridir,köpekten sonra... |
| | |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: doğum tarihine göre nesiniz? Kedi Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konuşmayi sevmez ama arkada$larinizla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seciminde oldukca dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. kediymişim ben ama ben kedileri sevmem pek ![]() |
| | |
| | #13 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: doğum tarihine göre nesiniz? Fare Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Kucuk bir arkada$ grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz bende fareymisim valla söledikleri uyuyo ama görüntüsünden kaybedio farecik ![]() |
| | |
| | #14 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: doğum tarihine göre nesiniz? Kaplumbaga Uyumlu, sicakkanli birisiniz. Size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. Sadik ve durustsunuz, yapmacik insanlara ve dedikoduya kar$isiniz.
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: doğum tarihine göre nesiniz? Ben bir maymunum :) Maymun Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkada$iniz var ve sosyal ya$aminiz cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini du$unuyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz. |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 36 Rep: 3560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: doğum tarihine göre nesiniz? al buyur bende maymunmuşum Maymun Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkada$iniz var ve sosyal ya$aminiz cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini du$unuyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz. |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: doğum tarihine göre nesiniz? Temmuz 16 - 26 ~ Kugu çok iyi :D :D |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 1228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: doğum tarihine göre nesiniz? fare olcakmışım kıl payıyla kedi olmuşum ![]() Kedi Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konuşmayi sevmez ama arkada$larinizla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seciminde oldukca dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. doğru diyebiliriz ![]() |
| | |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9602 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: doğum tarihine göre nesiniz? Kaplumbaga Uyumlu, sicakkanli birisiniz. Size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. Sadik ve durustsunuz, yapmacik insanlara ve dedikoduya kar$isiniz. gerçekten tıpkı beni anlatıyor artı insanlara hakettiklerinden fazla değer veriyorum tabiki bu beni her zaman üzüyor ama ben yinede devam etmekte ısrar ediyorum bakalım kalbimin kırılacak bi yanı kalmadığı zaman ne yapacam .. |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: doğum tarihine göre nesiniz? ben de aslan ama fenerli bir aslan:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |