![]() |
|
| | |||||||
merhaba arkadaşlar bi tane sevdiğim var gerçek anlamda da çok seviyorum ve çok şeylerde yaptım maddi manevi onun için,buraya yazmak istemiyorum yazsam zaten sen aptalsın dersiniz,fakat tüm bunlara rağmen sevdiğim
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Rep Gücü: 1 ![]() | sevgimi,sevdiğime nasıl inandırabilirim merhaba arkadaşlar bi tane sevdiğim var gerçek anlamda da çok seviyorum ve çok şeylerde yaptım maddi manevi onun için,buraya yazmak istemiyorum yazsam zaten sen aptalsın dersiniz,fakat tüm bunlara rağmen sevdiğim kişi bana sen daha önce ki ilişkinde de böyle şeyler yapmışsın,senin bu sevgine inanamıyorum diyor,oysa onu gerçekten çok seviyorum ve bunu ona anlatamıyorum,lütfen yardımcı olur musunuz. |
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye ![]() | görmek isteyen görür bişeyleri zorlamamak gerekiyor ayrıca size doğru olan şey karşı tarafa farklı geçebilir belki onun sevgi anlayışı farklı oyüzden bence bukadar kendinizi yıpratmayın. |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | sevgiyi anlatmak cok zor gecmiste arkadaslarin olduysa inindirmak mümkün deyil ama siz yine onusevin bir gün gercekleri anlarseni sever.
__________________ sevmek güzellik ister, güzellik emek, hayat siir gibi olmali, siir gibi kisa ama bir kitap kadar anlamli |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | eğer aranızda yalanlar varsabir de buna güvensizlik eklenirse asla inandıramazsınız demeki yalanınızı yakalamış yada size güvenmiyor güvenin omadığı yerde bence sevgi de olmaz . |
| | |
| | #6 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Rep Gücü: 1 ![]() | Alıntı:
bazılarını yazsam belki bana kızarsınız bile sen aptalmısın diye | |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Rep Gücü: 41952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genelde bu sorun ile ilgili fikrim aynıdır. Elinizden geleni yapın, elinizden geleni yaptıktan sonra hiç bir şekilde şartları zorlamayın. Hayatın akışına bırakın. Her şey olması gerektiği gibi olur. Siz elinizden geleni yaptıktan sonra akış istediğiniz gibi giderse birliktelik kaderinizdir, gelmezse de sizin için hayırlısı bu demektir. Akıntıya karşı yüzüp kendinizi yormayın, yıpratmayın. |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 22
Rep Gücü: 36583 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | simdi yaşın kaç bilmiyorum o yüzden tahmin üzere yazıcam ilişkilerde 2 tarafta net ve dürüstse gerisi duygulara kalıyo gidip dersinki senden hoşlanıyorum senin iiçin şunu şunu yaptım ama sorulcak soru şu o senin için neler yaptı tek taraflı aşk olabilirmi olsada havada kalmazmı eğer o da gerçekten seni seviyosa harekete geçeceksin git açıkça konuş inanmıyosa ayrıl kızlar çok farklıdır... çok ilgiyi sevmezler kaçan kovalanır kovalanan kaçar sen kaç bi bakalım onun tavrı ne olacak yine pesinden gelmiyo üstünü çiz ayrıca yaşın gençse uğrasma bi kızla eskiden olsa sevdiginin pesini bırakma umudunu kaybet derdim ama simdiki kızların bazıları okadar değeri haketmiyor etrafına bi bak cinsel ilişki için yanıp tutusan büyük kız yığınlarını göreceksin sevdigini unutmanın en kolay yolu aklını başka konulara vermektir yaşın büyükse 25 ve üstü ozmn başka ciddi düsünebilcegin bi kız bulursun nasılsa dünyada bi tane kız yok sen sağlam dur gerisi kendiliğinden gelir sevdigini ispat etmenin başka bi yolunu bilmiyorum verecegin bi can vardır oda Allaha sevdigin senin için çok emek vermisse hatrı çoksa ozmn her türlü fedakarlığa değer sık sık ara gezdir aşk filmlerine götür bi yokla... ilerki zmn içinde düsünceleri neymiş
__________________ Türk milleti aynı para gibidir. içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |