![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "En ilginc Evlilik teklifi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sizce evlilik teklifi nasıl olmalı Basitmi? satafatlımı? Sizin nasıl bir evlilik teklifi hosunuza giderdi?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En ilginc Evlilik teklifi Sizce evlilik teklifi nasıl olmalı Basitmi? satafatlımı? Sizin nasıl bir evlilik teklifi hosunuza giderdi? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En ilginc Evlilik teklifi basit yada şatafatlı olmasına gerek yok bence nerde ve ne zaman ne şekilde söylendiği önemlidir. gözlerime bakıp seninle yaşlanmak istiyorum bir ömür boyunca karım ve çocuğumun annesi olurmusun; demesi heralde hoşuma giderdi...:smile: |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: En ilginc Evlilik teklifi bana gre bana okadar sade evlenme teklifini istemesdim asla unutamıcam bi şekilde etsin şatafatlı olsun isterim çünki bence çok önemli o nedenle özel olsun |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 9 ![]() | Cevap: En ilginc Evlilik teklifi mrb arkadaşlar ben bir deneme yaptım tam 2 aylık bir ön çalışma ile gerçekleşti bu sizinlede paylaşmak isterim muhteşem dev bir pankartla kullandım mutlaka izleyin binlerce kişinin emeği oldu herkese teşekkürler. http://www.youtube.com/watch?v=0kd1IvMJLqk Konu asevimli tarafından (16-05-2007 Saat 01:22 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #5 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En ilginc Evlilik teklifi Cok guzel Arkadasım Mutluluklar ,Allah bir yastıkta kocaltsın
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #6 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En ilginc Evlilik teklifi Bir adam bir bayanın karşısına geçer der ki ; "-Ey dilberi rana! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahza-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. Bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet, zevc-i izdivacınıza talibim!.. "Bayan da der ki ; "-O mahrem suratınıza bir sille-i osmaniye nakşedersem sekte-i kalpten terk-i hayat edersiniz..." :))))
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #7 | |
| Uye ![]() | Cevap: En ilginc Evlilik teklifi Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En ilginc Evlilik teklifi Benim için önemli olan mutluluk ..öyle şatafatlı bir teklif istemem yeterki sevebileceğim biri olsun ...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |