![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aşkınızın böbreğinin birinin kanserden tükendiğini öğrendiniz.Ve dokularınızda uyuşuyor. Aşkınız için böbreğinizin birinden vazgeçermiydiniz? Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz?..."
| Anketimiz: Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz? | |||
| Evet, böbreğimi verirdim... | | 22 | 84,62% |
| Hayır, benim böbreğim ve canım kıymetli vermezdim... | | 1 | 3,85% |
| Diğer ( Belirtiniz ) | | 3 | 11,54% |
| Katılımcı sayısı: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 361 Rep: 35818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz? Aşkınızın böbreğinin birinin kanserden tükendiğini öğrendiniz.Ve dokularınızda uyuşuyor. Aşkınız için böbreğinizin birinden vazgeçermiydiniz? Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz?
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz? Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın ama benim başıma gelseydi seve seve,hiç düşünmeden verirdim tabiki.Benim canıma bir böbreğim değil bütün organlarım helal olsun..
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 361 Rep: 35818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz? Alıntı:
Valla ben de böbreğimi hatta gerekirse canımı bile verirdim. Allah kimseye yine de böyle acı vermesin...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz? sevmek katlanmaktir bazen, elbette bobrek te verilir. 2 tane sonucta 2 insan tek bobrekle yasayabilir biraz gucten duser ama uzun yasayabilir. gercekte hayat cok acimasiz |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz? ben bır tek çocuklarıma verırdım..bu dünyada benım ıçin tek önemli varlıklar onlar çünkü |
| | |
| | #6 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz? Yüreğini veren,böbreğini niye vermesin...? Bir can nedir ki vermeyeyim cananıma...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1384 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz? bilmiyorum ama sadece aşık olduğum ve sevdiğim insan için değil ihtiyacı olan birine ible seve seve veririm böbreğimi. Allah nasip etmişse iyilik yapmamı kaçırmam bu fırsatı... ama Allah yine de kimseye vermesin böyle bir dert. |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz? Bu biraz sert bir konu.... Düşünün ki sadece aşkınızı verdiğiniz için gittikleri zaman ne hallere düşüyorsunuz, böbreğinizi verdiğiniz insanı bir başkasıyla hayal edebiliyormusunuz? Sadece hayalleri bile paylaşmış olsak bile gitmeleri yani artık sizin aşkınız olmamaları halinde ne durumlara düşüyoruz, ben senin için şunu yaptım bunu yaptım kahırlar belalar .... ya canınızdan can vermek ? Sanırım ben bu konuda ailem dışında verici olamam.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 361 Rep: 35818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşık olduğunuz insan için böbreğinizi verir misiniz? Alıntı:
Benim burda bahsettiğim televole aşkları değil ki montecarlo...Ben gerçek aşkı kasdettim. Öyle gecelik sevmeler, günü birlik aşklar için böbrek falan verilmez...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |