![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "Süpermeydan aşkları....aşıkları..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Aman efendim katılımınızla mutlu ettiniz beni; ama siz tüm aşık vede aşklar hakikat dilerken, anlatsanızda biz de hakikat ve sevgi dileklerimizi sunsak sizlere....olmazmı? Sevgili güney, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9446 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Alıntı:
Leyla ve Mecnunlarımız, sanırım ziyadesi ile var... Acizane bize kalan, onları hayran hayran dinlemek ve cezbelerine yanı manyetik alanlarına girmemek ... Aksi halde bizde kendimizi kaptırırız cezbelerine.. illede birşeyler mırıldanacaksam.... Giden son yolcusun virane gönlümden İlk defa korktum bilesin ölümden Bir hüzün türküsü başlar yüreğimde Solan bir gül düşerken elimden... Hakiki aşıklara saygılar efendim... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Alıntı:
nasılda güzel anlatmışsın... Evet Leylalar Mecnunlar,keremler aslılar,ferhatlar şirinler,ve en önemlisi TAHİR İLE ZÖHRE....ler... Bence siz gelin girin bu cezbedici dünyaya.... ha KUZEY VE GÜNEYİ de unutmamak lazım.....:))) evet aynen dediğin gibi leyla
__________________ | |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... kim kime asik hala anlamadim ben ...bu gizem nereye kadar surecek desek...:) yok kimin kimde kalbinin atmasi onemli degilde merak uyandir di iste...fazla merak nedir bilirim ben sevgili guney bi cevap vermeyinizdir anladimdir kesin...:)saygilarin hepsini sunsam az mi gelir...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #24 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: nereye? Yaş: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 317 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Alıntı:
| |
| | |
| | #25 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Alıntı:
Gizemin gücünü bilirsin...Ama en gizemlisi sensin biliyormusun...Bayılıyorum sözcüklerle oynadığın oyunlara...Bence en güzel senin aşkın "harfler sevişiyor çılgınca " yazılarında... Asi ,kavgacı,romantik,teknik ve en önemlisi marjinal...Kesinlikle sıradan olmayan... Bütün coşkulu sevgilerim sana....
__________________ | |
| | |
| | #26 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Alıntı:
__________________ sade ve gucluyum... | |
| | |
| | #27 | |
Anlaşılamamanın keyfi dudaklarımda...Ne dersin noktalasaktamı saklasak acaba... Ama şu varki artık hayatımda yok bir daha noktalı virgül yazılarımda.......Konuşmalarımda...Laf aramızda çok şiirsel bir dil bulaştı bana kurtulamıyorum baksana.. Kim o? Kapıda biri var baksana...
__________________ | |
| | |
| | #28 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Aşkın tarifini bu ikiliden okumak gerek buna karar verdim... Anlayabilmek için epeyce terlesemde keyifli oluyor... buyrun size bol bol nokta ....
__________________ Saçların ..., Hani saçlarının rüzgarda uçuşunu seyredecektim....., |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |