![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "Süpermeydan aşkları....aşıkları..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Beylerbeyi ´isimli üyeden Alıntı Aferın ogrenmıssın askın ne demek oldugunu :) Ben umutsuz vakayım ...hayatım boyunca öğrenemiyeceğim arkadaşım....bakma sen konuştuguma... "Hücremde tutkuluyum ben..."..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Ben umutsuz vakayım ...hayatım boyunca öğrenemiyeceğim arkadaşım....bakma sen konuştuguma... "Hücremde tutkuluyum ben..."
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... AŞK... yürek de damla damla akar mı böyle.. gül kokusu, gül muhabbeti, yürekten damla damla süzülür mü böylesi.. aşk, taneyi mücevher yapan, faniyi baki yapan.. bir kainatı aşk ile dolduran Rabb'e aşk... olmazları olduran, kabımızı güllerle dolduran Rabb'e aşk... bir zerreye bile akla sığmaz kanunları sığdıran, nice fabrikalar işletip en güzel suretiyle bize sunan Suyu Rahmet, Gülü Muhabbet eyleyen Rabb'e aşk... Ancak aşk ile dönebilir bu dünya, Aşk olmazsa bir elektron dahi yörüngesinde duramaz.. Su molekülleri biraraya gelemez.. Yağmur yağamaz, Güneş doğamaz o ilahi Aşk olmasa.. Halık-ı Kerim'in "ol" emri olmasa.. Ne alem olur, ne zerre, ne katre, ne güller, ne gülistanlar ve ne biz insanlar.. Ama "Ol" dedi Rabbim.. "Gel" dedi dünyaya.. Ve bizleri bu fani misafirhaneye misafir eyledi, Tüm cihazatları verdi Rabbim.. Görmeye, Bilmeye, İnanmaya, İtaate, Sevgiye, Aşka ve Teslimiyete dair, Tüm cihazlarla donattı bizi... Halk eyledi, Rahmeyledi, nur eyledi.. Alemi melekleriyle donattı, herbirini emrimize memurlar eyledi.. Hizmetkarlarıyla doldurdu dörtbir yanımızı, ve "en sevdiğini" gönderdi bizlere... Nelerden nelerden nasipdar eyledi... Mahbub-u Hakiki olan Rabbimiz, O aşk'a teveccüh ettirsin bizi O'na sevk etsin bizi, O'nunla eylesin bizi.. Amin.... alıntı RABİA RABB'İNE AŞIK... İNŞALLAH RABB'İ DE RABİA'YI SEVİYORDUR. Ve ben Allah Rızası için Muhammed'imi de çok seviyorum.Bugün Erzurum'a gitti.Rabb'im tez zamanda kavuşturur inşallah...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... "Çünkü ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevdalı"... sevgili "rabia"; ayrılıkar kavuşmalarla güzelleşir...bir an önce kavuşman dileğiyle...(giden e).....
__________________ |
| | |
| | #14 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Alıntı:
U mut ektin yüreğime H ayallrimdeki sevdamsın A llah'ımdan armağansın M edar-ı iftaharımsın M ecnunumsun,aşkımsın E zelim,evvelim,ahirimsin D ünya ahret sevdğimsin... İnşallah güney,inşallah....
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Vay vay vay kız sen ne kadar çok sevmişin öyle Allah bozmasın umarım bir an evvel kavuşursun canım:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Amin...inşallah Gülüm...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 326 Rep: 32494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Bütün Mezaci aşıkların aşknameleri olan Divanlarını eğer sıksan , Feryatkarane birer elem damlar.... der R.N.K Aşkınızın : Aşkı hakiki olması dileğiyle.... Hakiki aşk ve aşıklara saygılar.... |
| | |
| | #18 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Alıntı:
ama siz tüm aşık vede aşklar hakikat dilerken, anlatsanızda biz de hakikat ve sevgi dileklerimizi sunsak sizlere....olmazmı?
__________________ | |
| | |
| | #19 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 326 Rep: 32494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Alıntı:
Leyla ve Mecnunlarımız, sanırım ziyadesi ile var... Acizane bize kalan, onları hayran hayran dinlemek ve cezbelerine yanı manyetik alanlarına girmemek ... Aksi halde bizde kendimizi kaptırırız cezbelerine.. illede birşeyler mırıldanacaksam.... Giden son yolcusun virane gönlümden İlk defa korktum bilesin ölümden Bir hüzün türküsü başlar yüreğimde Solan bir gül düşerken elimden... Hakiki aşıklara saygılar efendim... | |
| | |
| | #20 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan aşkları....aşıkları... Alıntı:
nasılda güzel anlatmışsın... Evet Leylalar Mecnunlar,keremler aslılar,ferhatlar şirinler,ve en önemlisi TAHİR İLE ZÖHRE....ler... Bence siz gelin girin bu cezbedici dünyaya.... ha KUZEY VE GÜNEYİ de unutmamak lazım.....:))) evet aynen dediğin gibi leyla
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |