![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz? Evet,Değiştiririm Hayır, O Değiştirsin Asla Değiştirmem İkisininde Yeri Ayrı..."
| Anketimiz: Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz? | |||
| Evet,Değiştiririm | | 1 | 3,85% |
| Hayır, O Değiştirsin | | 3 | 11,54% |
| Asla Değiştirmem | | 18 | 69,23% |
| İkisininde Yeri Ayrı | | 4 | 15,38% |
| Katılımcı sayısı: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz? Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz?
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 286 Rep: 28201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz? Niye değiştireyim aşk uğruna dinimi canım memlekette adammı kalmadı aşık olucak yani büyük konuşmayayım ama böyle bişeyin altına asla giremem ben.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz? Ben ona islamı anlatırım ve o beni çok sevdiği için zaten kendiliğinden dinini değiştirir:)
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #4 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 293 Rep: 28542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz? Alıntı:
Tabi tabi :)) Sen ne kadar anlatırsan anlat dikkafalı yabancı bir damadın diz çökeceği yer cami değil yatak odasıdır. Bilmem anlatabildimmi?
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz? Alıntı:
İslamı kapalı bir mekanda anlatacağımı nerden çıkardınız? Benim sözle ikna kabiliyetim çok yüksektir... Eğer din değiştirmeye eğilimi varsa zaten en başında belli olur. Eğer eğilimi yoksa dik kafalıysa yolun açık olsun derim.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 175 Rep: 17248 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz? benim inanc konusunda epey inceleme sansim oldu. yabanci evliliklerde bu onem kazanir.belki sevgi herseyi besler.Ama cocuklari anne yetistirir. bana kalsa Venezuella guzelini almistim ama davul dengi dengine iyi ses cikarir. O kucucuk fark zamanla buyuk olur. zorda degilse kimse kendi kendine din degistirmez. mutlaka bir zoru veya cikari vardir. istenildigi kadar misyoner gelsin yapamaz ,karar vicdan kararidir |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz? Seçeneklerde bir eksiklik var. Seçeneklerden biri ben asla değişmem, o değişsin olmalıydı. İki seçenek şansı olmadığı için o değişsini işaretledim. Ben asla değişmem seçeneğini de buraya yazayım...
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz? Eğer gerçekten seviyorsam onunda beni sevdiğine inanayım aşkta yarını düşünmem dinimi değiştiririm... Ben sensiz cennette yaşamaktansa seninle cehennemde yanmak isterim |
| | |
| | #9 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz? Alıntı:
Bunlar sonucu hesab edilmeden söylenmiş sözler, Mum ışığına elini uzatmaktan çekinen insan,asgari bin katı daha sıcak bir ateşe nasıl dayanabilir, Kendimizi de başkalarını da kandırmayalım! Ve İslam inancına göre böyle bir söz insanı meşru İslam dairesinin dışına çıkarır, Bilmem farkında mısınız!
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. | |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz? Arkadaşım söz ağızdan çıkar bu bir anket ve cevapladım o kadar doğrusuyla yanlışıyla benim görüşüm okmi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |