FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Ask, Sevgi

Tek Kelime Söylemeden Sevdiğinizi Nasıl Anlatırsınız?

Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "Tek Kelime Söylemeden Sevdiğinizi Nasıl Anlatırsınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Romantik erkekler ve kadınlar birbirlerine 'seni seviyorum' demeden sevdiklerini söyleyebilir. 'Seni seviyorum' demek kadar bunu davranışlarlada yansıtmak oldukça önemli.. Aşk ilişkilerinin kırmızı kitabı "Evli Erkeklerin Mutluluk Sırları" Psikiyatri Uzmanı Dr. ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-06-2008, 07:25 AM   #1
Super Aktif

Nil@y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Nil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyor
Tek Kelime Söylemeden Sevdiğinizi Nasıl Anlatırsınız?

Romantik erkekler ve kadınlar birbirlerine 'seni seviyorum' demeden sevdiklerini söyleyebilir. 'Seni seviyorum' demek kadar bunu davranışlarlada yansıtmak oldukça önemli.. Aşk ilişkilerinin kırmızı kitabı "Evli Erkeklerin Mutluluk Sırları" Psikiyatri Uzmanı Dr. Scott Haltzman, içten ve anlamlı bir 'seni seviyorum'u davranışlarlada gösterilebileceğini belirtiyor. Söylemek istediklerinizi yüksek sesle konuşmaya hazır mısınız?

İşte uzmanından tek kelime etmeksizin 'seni seviyorum' deme yolları..

Onu sevdiğinizi not kağıdına yazın..

Eşinize kahvaltı hazırlarken tabağının kenarına 'seni seviyorum' yazılı bir kağıt iliştirin. Onun sevdiği kurabiyeleri bu şekilde yazın. Yüzündeki büyük gülümsemeyi göreceksiniz.

Romantizmi canlandırın

Uyumaya gitmeden önce onun yastığının altına yattığında onu ne kadar sevdiğinizi anlatan bir kart bırakın. Eşiniz iş seyahatlerine çıkan biriyse her dönüşünde ufak tefek hediyeler verebilirsiniz. Görebileceği yerlere koyarak kendisinin farketmesi çok daha iyi olur. Aşk notları, şakalar, karikatürler koyabilirsiniz. Geleceke sefere ne vereceğinizi bilmemesine özen gösterin. Duş aldıktan sonra yatmadan önce onu sevdiğinizi anlatan ufak bir notu banyo aynasının önüne koyun. Sabah işe daha mutlu ve sizi düşünerek gitmesini sağlarsınız.

Hayatı biraz kolaylaştırın

Eşinizin diş fırçasına diş macununu sürün ve dişlerinizi birlikte fırçalayın. TV'de izlemeyi sevdiği programların ve filmlerin listesini yapın. Daha sonra ona verin. Eğer eşiniz TV izlemeyi seviyorsa çok mutlu olacaktır. Eşinizden önce evden çıkıyorsanız onun kahvaltısını hazırlayabilirsiniz. Eşiniz erken uyanıyorsa siz de onunla birlikte uyanabilir, çocuklarınız varsa onları okula hazırlayabilirsiniz.

Memnuniyetinizi gösterin

Arkadaşlarınızla birlikteyken onun söylediklerini ilgiyle dinleyin ve onaylayıp memnuniyetinizi gösterin. Sizin için düşündüklerinden ve yaptıklarından dolayı ona teşekkür edin. Ona sarılın ve öpün.

Ona düşkün olduğunuzu gösterin

Eşinize onu sevdiğinizi ve düşündüğünüzü gösteren kısa e-mailler gönderin. Onun davranışlarını sevdiğinizi, her haliyle düşkün olduğunuzu ona gösteren gizli bir mesaj gönderin.

Belirgin işaretleriniz olsun

Eşinizle sadece size özel bir dil oluşturun. Örneğin her sabah not bırakmak, 3 kere öpmek gibi davranışların 'seni seviyorum' anl***** geldiğini anlayın.

Ona yol gösterin

Eyeliner kullanarak göbeğinizden aşağı doğru işaret eden bir ok çizerek geçici bir dövme yapın. Unutmayın, erkekler görsel düşlünür.

Mynet
Sponsored Links

Seçenekler
Stil