![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "Aşk Yemini" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu gün olduğu gibi yarın da yarından sonrada ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine -bugünüm gibi yarınımda da hep sevginle yaşayacağıma -her bakışında okuduğun o gözleri; her zaman yanında ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk Yemini Bu gün olduğu gibi yarın da yarından sonrada ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine -bugünüm gibi yarınımda da hep sevginle yaşayacağıma -her bakışında okuduğun o gözleri; her zaman yanında göreceğine, en yakın dostun, en yakın sırdaşın,en yakın arkadaşın olacağıma, -sıkıntının sıkıntım üzüntünün üzüntüm olacağına, -her kızgın anını çiçeğe dönüştüreceğime -her üzgün anında gülüşünün geri gelmesi için elimden geleni yapacağıma, -asla soğuktan da yalnızlıktan da seni üşütmeyeceğime, -yanında olmadığım ve varlığıma ihtiyacın olduğu her anda bir rüzgar olup seni saracağıma, -gözümün gözüne değdiği her an sana yeniden aşık olacağıma, -her sabah sana aşık olarak uyanacağıma sen uyurken sana bakıp ikimiz için için dualar edeceğime, -beni tanıdığın gün bende gördüğün neyse ömrünce aynı beni göreceğine, -sevgimin asla değişmeyeceğine -sevgimin asla azalmayacağına, -aksine her gün büyüyen bir sevgiyle seni seveceğime, -senin her şeyin önünde olduğun gerçeğinin asla değişmeyeceğine, -seni asla ihmal etmeyeceğime, -sana asla yalan söylemeyeceğime, -başkalarının yanındayken seni asla unutmayacağıma -elini usul usul korka korka tutup o ilk gündeki heyecanı hep yaşayacağıma, -ve elini hiç bırakmayacağıma, -seni sonsuzluk kadar çok seveceğime, -seni ‘SEN’ olduğun için seni seveceğime, hiçbir şeyi hiç bir zaman senin önüne geçirmeyeceğime, -seni bir ömür seveceğime, -seni bir ömürden de öte seveceğime, …SÖZ VERİYORUM,YEMİN EDİYORUM… alıntı
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |