![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "Kördüğüm Gibi Seviyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kirletildi tüm değerler. Yapmacık baharlarla, suni lalezarlarla süslenmeye calışılır oldu birliktelikler. Bu kirliliklerden ask ve sevgi de nasibini aldı günümüzde. " Sevmek dokunmaktir " diye bir felsefe yada daha dogrusu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: izmirliyim Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 685 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kördüğüm Gibi Seviyorum Kirletildi tüm değerler. Yapmacık baharlarla, suni lalezarlarla süslenmeye calışılır oldu birliktelikler. Bu kirliliklerden ask ve sevgi de nasibini aldı günümüzde. " Sevmek dokunmaktir " diye bir felsefe yada daha dogrusu bir safsata koydular ortaya. Böylece, yüreklerde degil bedenlerde gezinip duran seyin adı Sevgi oldu. Flört adı altında, özgürlük n*****, iffet ayaklar altına alındı günümüzde. Adeta bekarlara has bir değer olarak sunulur oldu adı ask ve Sevgi olan kutsal değer. Evliler arasında ise eşler birbirine güzel sözlerle hitab etmeyi ayıp sayar oldular. Yada " yahu basımiz geçmiş artık " diyerek, aşkın ve sevginin gün olup sönmesi gereken bir olgu olduguna inandırdılar kendilerini. Nisanlılık dönemi yada evlilikler, denemek icin yapılır oldu. " Yürütemez isek ayrılırız" diyerek, adeta ayrılmak için evlenilir oldu. Gerçek aşkın ve sevginin var oldugu yuvalarda hiç ayrılık olur mu !? Yada asktan ve Sevgiden kaynaklanan huzursuzluk olur mu hic ?? Bugün tüm edebiyatçıları susturacak, tüm "sözde aşıkları" kıskandıracak Resulumüz, eşleriyle şakalaşır ve onları sevdiklerini, nasıl bir ask ile bağlandıklarını söylemekten hic cekinmezdi. Hz. Aise sordular : " Ey Allahın Resulu beni seviyormusun ? " Resulullah : " Evet ya Aise, tabii Seviyorum " Hz. Aise bununlada yetinmiyordu ve hemen soruyor : " Beni nasıl seviyorsun ? " Peygamberimiz sevgi tanimlamasını yapıyordu sevgili esine. Icten, samimi ve hayran kalınan bir ifadeyle: " Kördügüm gibi.. " Sevgiye bakın aşka bakın. Açılmayan, çözülmeyen, kördügüm gibi sevgi. Hz. Aise Peygamberimize sık sık sorardı : "Ey Allahın Resulü, Kör düğüm ne alemde ? " O yüce Resul cevap veriyordu : " Ilk günkü gibi !! |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |