![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "tarif-i aşk" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar size soruyorum aşşağıda ünlülerin yaptığı bir,iki cümlelik aşk tariflerine katılıyormusunuz??? özellikle kırmızı işaretli olanlar Balzac: İlk aşk aşı gibidir. İnsanın ikincide hastalanmasını önler... Rousseau: Aşk mektubuna başlarken ne söyleyeceğimizi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | tarif-i aşk arkadaşlar size soruyorum aşşağıda ünlülerin yaptığı bir,iki cümlelik aşk tariflerine katılıyormusunuz??? özellikle kırmızı işaretli olanlar Balzac: İlk aşk aşı gibidir. İnsanın ikincide hastalanmasını önler... Rousseau: Aşk mektubuna başlarken ne söyleyeceğimizi bilemeyiz. Bitirirken de ne yazdığımızın farkında olmayız.... Shakespeare: Sevgililerine aşklarını itiraf eden kadınlar, en az seven kadınlardır... Eflatun: Aşk, en tehlikeli bir ruh hastalığıdır.... Aziz Nesin: Yenilen taraf aşık olur... Yakup Kadri: Hiçbir kadın yoktur ki " Seni Seviyorum " sözü karşısında hissiz kalsın... Katherine Hepburn : Aşkı bilenler normal kadınlardır... Oscar Wilde: Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar erkeklerin son aşkı olmasını ister... İngiliz Atasözü: Aşk için evlenen Istırapla yaşar.... Kontes Nathalie: Aşk, bir kişinin yararına, iki kişinin ortaklığıdır... Paul Geraldy: Sevmek güzeldir. Bir daha sevmemek daha güzeldir... Marcel Proust: Aşık olmayanlar, mükemmel bir erkeğin sıradan bir kadın yüzünden niçin ızdırap çektiğini anlayamazlar... alıntı..
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 494 Rep: 48470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tarif-i aşk Hiçbirine katılmıyorum.Aşk herkesin yaşaması gereken bir duygu özelliklede evlilik o kadar güzelki anlatılmaz,yaşanır.Sevdiğinle evlenirsen,karşı tarafa saygı duyarsan,eşini değiştirmeye kalkmazsan çok güzel bir kurum.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tarif-i aşk Yakup Kadri: Hiçbir kadın yoktur ki " Seni Seviyorum " sözü karşısında hissiz kalsın... sayin, yakup kadri karaosmanoglu bu sozu nasil soylemis olabilir hala anlamis degilimdir ...hicbir kadin yoktur ki demis,ama ben varim:) bu durumda ben tamamen hissiz bi kadinim va hatta bu durumda igrenc bi kadinim ben itiraf ediyorum...:P katildigim aslinda yok ama biraz zorlarsak,Aziz Nesin: Yenilen taraf aşık olur... Paul Geraldy: Sevmek güzeldir. Bir daha sevmemek daha güzeldir... guzelde demisler....sanirim sorulmasi ve cevaplamasi en son kisilerden biriydim ben,ama cevapladim iste..:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |