![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "National Geographic Aşk'ı İncelemiş" başlıklı konu görüntüleniyor, "Zor görev-Aşk değişir-Önce evlilik-Düğün telaşı-Başkaldırı-Gerçke yaşam Gerçek aşk A?k@ National Geographic Türkiye..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | National Geographic Aşk'ı İncelemiş Zor görev-Aşk değişir-Önce evlilik-Düğün telaşı-Başkaldırı-Gerçke yaşam Gerçek aşk A?k@ National Geographic Türkiye
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: National Geographic Aşk'ı İncelemiş enfes bir belgesel, biz nelerle ugrasiyoruz adamlar dunyanin butun sirlarini ortaya cikariyor. |
| | |
| | #3 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() | Cevap: National Geographic Aşk'ı İncelemiş Gerçekten müthiş bir belgesel...Canım,emeğine sağlık.Harika bir paylaşım olmuş...
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: National Geographic Aşk'ı İncelemiş Gerçekten epeyce enterasan olmuş.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: National Geographic Aşk'ı İncelemiş ben niye izleyemedim hicbisey cikmiyor bende bos bir sayfa...ask. bu konu bana gelince tikanir zaten sevmiyoruz biz bizrbirimizi acigi bu..:) gene de sagolun paylasim icin ne diyelim...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: National Geographic Aşk'ı İncelemiş Linki alıp kopyala yapıştır yapın belki çalışır o şekilde. nationalgeographic.com.tr/ngm/0602/gorveisit.aspx http:// böldüm parçaladım birde böyle deneyebilirsiniz.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: National Geographic Aşk'ı İncelemiş blueıce güzel bır ızlenımdı.aşkın her devresını resmetmıs anlatmış elıne saglık
__________________ EFTELYA |
| | |
| | #8 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: National Geographic Aşk'ı İncelemiş Aylar sonra da olsa konu canlandı izleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |