FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Ask, Sevgi

Aslında Aşk Dayanıklı Bir Madde

Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "Aslında Aşk Dayanıklı Bir Madde" başlıklı konu görüntüleniyor, "ASLINDA AŞK DAYANIKLI BİR MADDE DEĞİLDİR!!! Aşk doğa eczanesinde nasıl elde edilir? İlacın Adı: Aşk Familya: Sevdaca Bitki Adı: Aşkus Tadarus Elde Edilişi : Aşkı elde etmek için türlü yöntemler ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-05-2008, 11:16 PM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Aslında Aşk Dayanıklı Bir Madde

ASLINDA AŞK DAYANIKLI BİR MADDE

DEĞİLDİR!!!

Aşk doğa eczanesinde nasıl elde edilir?

İlacın Adı: Aşk

Familya: Sevdaca

Bitki Adı: Aşkus Tadarus

Elde Edilişi: Aşkı elde etmek için türlü yöntemler vardır. Birinci yöntem için ilkel maddeler,para,bir çift söz ve bir çift kesici gözdür. Fakat bu yöntem pahalı olduğu için, endüstride başka yollarla elde edilir. Özellikle orta insanlar arasında aşk, parasız-pulsuz, belirli bir süre "gözleme" yardımı ile elde edilir. Bu şekilde elde edilen aşk saf değildir. Çeşitli randevularla kristalleştirilir ve daha sonra saf olarak elde edilir.

Fiziki Özellikleri: Pembe renkli kristallerden olusur. Kalpte yerleşir. Keskin lezzetlidir. Özellikle iç organlarda hissedilir. İlk resmi tanımı Adem ile Havva tarafından yapılmış, sonra insanlar tarafından geliştirilmiştir.

Kimyasal Özellikleri: Kaba sözlerden alınır. Formülü hemen değişir. Aslında aşk dayanıklı bir madde değildir. Parasızlık, sefillik, yalancılıkla "geçimsiz" bir ilaçtır.

Saflık Muayenesi: Aşkın ne ölçüde "saf" olduğunu anlamak için ihanet, aldatma, matrak geçmeyle ne ölçüde dayanıklı olduğu anlaşılır.

Miktar Tayini: Aşk enjekte edilmiş ve hassas tartılmış bir insan, bir haftada kilo kaybederse bu uluslararası ölçülere göre en az Romeo-Juliet, Türk ölçülerine göre Leyla Mecnun aşkına eşittir.

Kullanışı: Nisan ve nikahta az dozlarla alınmalı, fazla miktarı, magandalardan para kopartmada kullanIılır. Aşk çeşitli biçimlerde görülebilir. Bilim aşkı, sanat aşkı, doğa aşkı gibi..

Teşhisi: Kalp çarpıntısı. Uçma hissi, gözlerde kararma, sevdiğinden başkasını görememe şeklinde özel bir körlük. Mantık kaybı. Uykusuzluk, iştahsızlık, terleme..

Kullanışı: Kalbi hızlandırmak için, alçak dozda.Sinir sistemini uyarmak için yüksek dozda. Moral ve cesaret verici neşelendirici. Ancak belli dozu yoktur. Hiç alınmazsa kişide kompleks yaratır.Yüksek dozda öldürücü, alçak dozda guldurucu etkisi vardIr.

İlacın Reklamı İçin Uygun Slogan: Karanfilim ez beni, çift kanatlı tülbentten süz beni, sen kalem ol ben divit, reçeteye yaz beni...

kaynak: cats
Sponsored Links
Alt 20-08-2008, 11:09 AM   #2
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

sevinç daver bilinen bir isimsevinç daver bilinen bir isimsevinç daver bilinen bir isimsevinç daver bilinen bir isimsevinç daver bilinen bir isimsevinç daver bilinen bir isim
Cevap: Aslında Aşk Dayanıklı Bir Madde

"Karanfilim ez beni, çift kanatlı tülbentten süz beni, sen kalem ol ben divit, reçeteye yaz beni..."

en tatlı yeri buydu
sevinç daver isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 20-08-2008, 12:08 PM   #3
Uye

kirmizigül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Blog Mesajları: 1
kirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyor
Cevap: Aslında Aşk Dayanıklı Bir Madde

Aski anlatmak cok zor nekadar güzel sözcükler bulursaniz bulun yetersiz kaliyor.
kirmizigül isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil