![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "Aşk herkesi kırar bazen.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Aşk herkesi kırar biraz Eksilmesin acısı şükret Varsın ağlasın dalda kiraz Herkes kendine sürgün biraz Çocuk gülüşün dünden bir yara Aşk bize sıla Günler gelir ve büyürüz elbet Aşk bize ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk herkesi kırar bazen.. Aşk herkesi kırar biraz Eksilmesin acısı şükret Varsın ağlasın dalda kiraz Herkes kendine sürgün biraz Çocuk gülüşün dünden bir yara Aşk bize sıla Günler gelir ve büyürüz elbet Aşk bize gurbetAyışığı dalgakıran Yarada tuz aşktan kalan Ayışığı tende bıçak Giden sürgün kalan kaçak Aşk bize sıla Aşk bize gurbet Kapansın yarası şu gecenin Ayrılıklar örtsün üstümü Kimim kimsemdi ah gözlerin Gidecek yeri yok kimsenin alıntı ![]()
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk herkesi kırar bazen.. şiirden anlamam pek..anlamadığım için de pek etkilemez beni..ama bu koydu sanki :( teşekkürler selinam...
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk herkesi kırar bazen.. ewet güzel bir şiir bende çok etkilendim.. aslında az önce selinamla yavuzun şiir bahçesine bi yazı ekledim harika bişey onu oku sen :)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk herkesi kırar bazen.. selınam aslında bu şarkı sözü hem de eylem aktaş söylüyor,hatırla sevgilinin dizi müzikleri arasında yer alıyorr...:D |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk herkesi kırar bazen.. mrsxray olabilir ben dizi falan izlemedigim için bilmiyorum hele eylem aktaşı ilk defa duyuyorum hoşuma gitti ekledim olamazmı:)
| | |
| | #6 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 23902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk herkesi kırar bazen.. Alıntı:
Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | ||
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk herkesi kırar bazen.. Olabilir arkadaşlar bu eklememe engel degil sanırım ..
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 23902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk herkesi kırar bazen.. googlede girdiğin zaman HatırLa SevgiLi Dizi Müziği / EyLem Aktaş - DaLgakıran diye çıkıyo selinamm yani bu şarkı sözü ve söylenmiş bi şarkı şiir olarak paylaşman alakasız olduğu için mrs.x.ray seni uyardı,anlıyacağın bu şiir değil şarkı sözü.Paylaşımlarını daha özenli yap bence.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #9 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk herkesi kırar bazen.. ne dedım ki ben şimdi sadece konuya açıklık getirdim çok severek dinlediğim bir şarkı ,benim yorumumdan ne gibi bir olumsuzluk çıkarılabilir ki selinam.gereksiz tavrına çok üzüldüm gerçekten... ![]() |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk herkesi kırar bazen.. Yeter artık gülüm yaa ben az öncede dedigim gibi bilmiyordum dizi müzigi olduğunu ama bütün dizi müzikleri notalara dökülen şiirleridir bu bağlamda yalnış yere ekledigimi düşünmüyorum iyi forumlar..
| | |
| | |