![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "Sevgiliniz "Beni Sevdiğini Kanıtla" Derse Ne Yaparsınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgiliniz "Beni Sevdiğini Kanıtla" Derse Ne Yaparsınız?Yorumlarınızı bekliyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 494 Rep: 48470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgiliniz "Beni Sevdiğini Kanıtla" Derse Ne Yaparsınız?Yorumlarınızı bekliyorum
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgiliniz "Beni Sevdiğini Kanıtla" Derse Ne Yaparsınız? En büyük kanıtım ona itirafımdır zaten.... Bana "bana sevgini kanıtla " deme cesareti gösterebilecek yada bunu düşünebilecek kişi zaten sevgilim değildir.... Kişi aşk ı öyle dolu yaşarki (yada yaşamalı) bunu ıspata gerek duymaz.... yani canım güneşim; böyle bir soruyu hasbelkader sorma gafletinde bulunursa sevgilim ; Kocaman bir HİİİİÇÇÇ......derim.... ![]() |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgiliniz "Beni Sevdiğini Kanıtla" Derse Ne Yaparsınız? Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sevgiliniz "Beni Sevdiğini Kanıtla" Derse Ne Yaparsınız? ben eski erkek arkadasımla denize gitmistim yemek yedi snra yüzmek icin denize girdik birden nasıl olduysa bi kustum oda kusmuklarımı alıp bi kenara atmaya calıstı benim 3-4senedir beraber olan arkadaslarım bile bunu yapmamıslardı.. Bende sevgilime sevdiğimi tüm zor anlarında yanında olarak kanıtlarım..Yani hastayken aniden yanında biticem corbalar fln ;) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgiliniz "Beni Sevdiğini Kanıtla" Derse Ne Yaparsınız? Sevgilim beni sevdiğini kanıtla demez,diyemez.. Kanıtlamışımdır ki sevgilim olmuştur...Halende kanıtlıyorumki sevgilim olmaya devam ediyor... |
| | |
| | |