![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "Alevi ve sünni aşkı.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar sizce aşkta mezhep farklılığı ne kadar önemli? yorumlarınızı bekliyorum....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alevi ve sünni aşkı.. Arkadaşlar sizce aşkta mezhep farklılığı ne kadar önemli? yorumlarınızı bekliyorum..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Alevi ve sünni aşkı.. sence ne kadar önemli?
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevi ve sünni aşkı.. gavs soruyu soran benim ..sen cevap ver sonra ben :)))))))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| |
| | #4 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Alevi ve sünni aşkı.. mezhep farklılıgı kültür farklılıgı demektir bu da epey sorun cıkarır ama kisiler eger gercekten birbirlerini seviyorlarsa ve alttan alabilecek kadar güçleri varsa bence beraberlikte problem yaratmaz.. |
| |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Alevi ve sünni aşkı.. Allah herkesi eşit yaratmıştır olaya bu pencereden bakmak isterseniz konunun cevabını bulursunuz..
__________________ I dont know what i want but i want it now |
| |
| | #6 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevi ve sünni aşkı.. Alıntı:
dolayısıylada kör olan biri farklılık göremez............... meshepten kastın alevi sünni ilişkisiyse.... aşık olan biri fark göremez fark gören biriside aşık olamaz zaten..... toplumumuzda evlilik yapacak kişiler arasında alevi ve sünni uyuşmazlığı var ... çok zor bir soru .....sen önce aşkın tarifini yap istersen farkın önemi ortaya cıkacaktır eminim..... ![]() | |
| |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevi ve sünni aşkı.. hakkaten zor bi durum..dediiniz gibi aşkın gözü kör ama ailelerin gözü kör olmuo..çok yakın iki arkadaşım var uzun süredir birlikteler ve ailelerin mezhep farkından haberi yok..sırf bu yüzden bitirmeye çalıştılar ama onu da beceremediler..aşıklar zaten bu konunun üstünde durmuolar ama aileler çoğu zaman sorun yaratıo bu konuda..onlar da bi çeşit geleneklerine sahip çıktıklarına inanıolar..bu şekilde ayrılıp sonradan mutlu olan insanlar da gördüm..herşey kader kısmet sanırım diyerek sıyrılmak istiorum bu konudan :) çünkü hakkaten çok zor bi karar...
__________________ living is easy with eyes closed... |
| |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevi ve sünni aşkı.. Saygı olmadan aşkta olmaz, iki tarafta birbirine saygı gösterir ise sorun olmaz bence, ailelere gelincede, üçüncü kişiler daima kafa karıştırır zaten, ama ailesini dinleyipte vaz geçebilecek kişilerde zaten evlenmesin, onları sevgisinede inanmam. (her zaman dediğim gibi genede büyük konuşmamak lazım)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevi ve sünni aşkı.. Arkadaşlar malatyada o kadar alevi varki tabiki bu iki mezhep arasında olan gençler bazen sık olmasada bu duyguları yaşıyorlar inanın sonu acıyla biten aşklar var ama bu tabunun yıkılması lazım diye düşünüyorum sonra diyorum ki hadi evlendiler çocuklarını hangi kültüre göre yetiştirecekler asıl sorun o zaman başlıyo sanırım..
| |
| | #10 | |
| Banned | Cevap: Alevi ve sünni aşkı.. Alıntı:
| |
| |
| | |