![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "Sanal aşkın kanunu!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aşkı internette arayanlar, bu ipuçlarını okumadan arkadaşlık sitelerine girmeyin (forum sitelerine girin :) ) Son zamanlarda sosyalleşme amaçlı siteler oldukça çoğaldı. Artık sadece ülkeler içinde değil, ülkeler arası hatta kıtalar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanal aşkın kanunu! Aşkı internette arayanlar, bu ipuçlarını okumadan arkadaşlık sitelerine girmeyin (forum sitelerine girin :) ) Son zamanlarda sosyalleşme amaçlı siteler oldukça çoğaldı. Artık sadece ülkeler içinde değil, ülkeler arası hatta kıtalar arası bir iletişim söz konusu. Evinizde monitörün karşısına oturduğunuz zaman, İspanyadaki biriyle tanışabiliyorsunuz. Sosyal networkler çığ gibi büyüyor ve doğal olarak bir çeşit sanal iletişim yasası doğuyor. Siz de online flört oyununa katılmak istiyorsanız, öğrenmeniz gereken birkaç kural var. Online kaynakları kullanın! Size sosyalleşme imkanı sunan siteler, belki fark etmediniz ama aslında bir sanat sayılır. Neredeyse herkesin MySpace, Facebook gibi sitelerde bir profili vardır. Bu siteler sizin birbirinize şarkı gönderebilmenizi, hızlı mesajlar bırakmanızı ve linkler yollayabilmenizi sağlar. Siz de bu olanaklardan faydalanın. Hoşlandığınız kişinin profilini inceleyin ve onun hoşuna gidebileceğini düşündüğünüz şarkı ve linkleri yollayın. Bu sayede onun dikkatini çekmeyi başarabilirsiniz. Sanal dünyada flört etmenin en güzel yanlarından biri de şudur; gerçek hayatta birine çok kötü bir şey söylediğinizde, bunu telafi etmeniz hiç kolay olmaz. İlişkinize sürülmüş bir leke gibi o söz orada asılır kalır ve telafi etmek için çok uğraşmanız gerekir. Fakat online ilişkilerde durum daha farklıdır, diyelim ki flörtünüze çok kızdınız ve gece çok kötü bir mesaj bıraktınız. Sabah kalktığınızda ise pişman oldunuz. Bu durumda tek yapmanız gereken siteye gidip mesajı silmek! Zaman avantajını kullanın! Çok şükür ki internet, bir şeyi söylemeden önce düşünme imkanını sunuyor. Ne zaman ki konuşma bir yerde tıkandı, ya da bir konuda fikir belirtmeniz gerekiyor, ne söyleyeceğinize karar vermek için zamanınız var. Eğer riskli bir durumdaysanız, daha önceki konuşmalarınızı gözden geçirin. Paniğe kapılıp saçmalamaya gerek yok, geçmiş konuşmalara bakın ve ne söyleyeceğinize karar verin. Bu sayede verilmeye çalışan gizli mesajları da atlamamış olursunuz, imalı bir soruyla karşılaştığınızda düşünme hakkınızı kullanın, cevabın neden geciktiği sorulursa da kahve almaya gittiğinizi söylersiniz. Sürekli iletişimde olmayın! Şüphesiz çevrimiçi ilişkilerde en sık rastlanan şey, gelen mesajlara anında cevap verme eğilimidir. Fakat verimli bir ilişki istiyorsanız, bu tür eğilimlerden kaçınmalısınız. Karşılıklı konuşma imkanı sağlayan programlar yerine, e-mail ve ya kısa mesajlar bırakabileceğiniz programları kullanırsanız, hem kendinizi fazla kaptırmamış olursunuz, hem de karşı tarafa bağımsızlığı sevdiğiniz izlenimini veririsiniz. Ne de olsa bu internet, kendinizi istediğiniz gibi kabul ettirebilirisiniz. Hürriyet
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanal aşkın kanunu! (forum sitelerine girin :) ) çok güldümm:))))))) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanal aşkın kanunu! varmı dır bu forumda aşık olan..itiraf etsin o zaman..düğünlerinde oynayalım |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanal aşkın kanunu! O eklemeyi ben yapmıştım:) Gerçi bizim forumdada aşk madurları var ama olsun yinede forum sitelerini tercih etsinler
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanal aşkın kanunu! hep mağdur mu var yahu yokmu ben aşığım diyen?????? |
| | |
| | #6 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanal aşkın kanunu! Sanal alemde aşka inanmam ben.Sanal alemde birini arayandada mutlaka eksik yada fazladan birşey vardır.(artık gerçekte gorünce anlarlar niye sanaldan uğraştıklarını)Sanalda aşk olurmu ya allah aşkına arkadaşlar..hikaye bunlar..Kimbilir neler geçiyor akıllarındanda aşığım,hoşlanıyorum diyorlar... ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanal aşkın kanunu! Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanal aşkın kanunu! bir aşk mektubu da benden ![]() SEVGİLİ AYLİN Sevgılı Aylin.. Bana bu kalbın kadar temız MAIL sayfanı ayırdıgın ıçın teşekkur ederım.. Şu an sen okulda yoksun..gozum yollarda..gelırken gozumude getır yolda bulursan...hahahahha:=)) bıraz once ıkı kere sana kazara maıl attım.. Onları kaale alma.. Gercı benım attıgım maıllerı kaale almamak senın ne haddıne ama ben kaale alma dedıgım ıcın almayabılırsın..bak elmalı turta yaptım yoksun meydanda.. nerdesın?? ne yapıyorsun??benı sorarsan ıyıyım..ne olsun ...sımdıııı... sen son gunlerde bıraz sapıttın.. ben ılgılenemedım senle.. suç benım aslında.. kızını başıboş bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya kaçar..ama sen fabrıkatore kaç emı.. gercı bu krızde fabrıkamı kaldı canım?? yanı sabancının torununa kaç emı??aklını çalıştır kızım...10 sene sora kımse bakmaz sana...buyuk sozu dınle.. genclık gıttımı tam gıder...ona gore.. Bu sırada aysel teyzenın ellerınden oper saygılar sunarım.. Allah onu bızım başımızdan eksık etmesın..Allah atolyesıne zeval vermesın..tez zamanda bol para nasıp etsın kı borç alıp, bızde rahat edelım:=) bunları sole annene..ama tulay boyle delı deıldı...benle tanıştıktan sora boyle oldu demeyı unutma..hıç olmazssa kadın gercek sebebı ogrensınn.. Senı gocaman optummmmm...( ne kadar şirinim..bak ısı gucu bıraktım sana maıl yazdım:saat :09:40, yer : kuzey kutup daıresı ulke: norvec mekan: usa, nasa konutları, kışı: usa, nasa genel kurmay bınbaşı,çeşnici başı, oymak başı, hüsamettin subaşı( kendısı TRT halk muzıgı sanatcısıdır..konumuzla ılgısı yoktur ,kafıye oldu dıye koydum)...:=)) bukadar yeter..genel ıstek uzerıne gene yazarım... alıntı:Edebiyat Köşesi |
| | |
| | |