![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Ask, Sevgi forumu içinde "minik heyecanlar büyük kalp atışları" başlıklı konu görüntüleniyor, "hani o anlar vardır uğruna herşeyinizden vazgeçiceğiniz... heyecanlanmayın bir aşk hikayesi değil bu paylaşım.bu okadar özel ve doldurulmaz bir duygudur ki insanın her yaşadığı ve her yaşattığı ana şükrettiği özel ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 311 Rep: 30884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | minik heyecanlar büyük kalp atışları hani o anlar vardır uğruna herşeyinizden vazgeçiceğiniz... heyecanlanmayın bir aşk hikayesi değil bu paylaşım.bu okadar özel ve doldurulmaz bir duygudur ki insanın her yaşadığı ve her yaşattığı ana şükrettiği özel günlerdir.sevdiklerin doğum günleri..belki şu aralar yiğenimin doğum günü yaklaştığı için bu kadara hassasım ama sizle paylaşmak istedim çok güzel hediyeler bulabileceğiniz bir site buldum öneririm:Bebek Hediye Sepetleri, Baby Shower, doğum ve hastane odası süslemeri |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: minik heyecanlar büyük kalp atışları bebekten bahsedilince dayanamıyorum ya insan bi bebek fotosu koyar bebeği tanımayanlar vardır ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 311 Rep: 30884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: minik heyecanlar büyük kalp atışları |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: minik heyecanlar büyük kalp atışları bebeklerden bahsedilince diyorum çok mutlu oluyorum diyorum sanırım anlaşıldım.. fotoyuda paylaşacağım..
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 311 Rep: 30884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: minik heyecanlar büyük kalp atışları |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: minik heyecanlar büyük kalp atışları topicini kirletmeyeyim özelden ulaşırım..
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |