![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ne denir ki bu durumda ? O halde biz de üç hakkı bize veren cinden böylesi insanları bizden uzak tutmasını dileyelim..."
| Anketimiz: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? | |||
| para-sağlık-aşk | | 27 | 57,45% |
| araba-ev-mutluluk | | 2 | 4,26% |
| galatasarayın türkiye kupasını alması bana yeter! | | 1 | 2,13% |
| 3 dilek hakkı daha | | 12 | 25,53% |
| cinin şapkası,yeleği ve lambası | | 5 | 10,64% |
| Katılımcı sayısı: 47. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? Ne denir ki bu durumda ? O halde biz de üç hakkı bize veren cinden böylesi insanları bizden uzak tutmasını dileyelim ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Banned Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? süpermeydan.netteki eski nickim olan sweetceyo'yu...aşk, ve biraz para |
| | |
| | #33 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? 3 Dilek hakkım olsaydı; Birincide dileğim olarak sevdiğimi, İkinci dileğim olarak sevdiğimle sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun ve güzel bir gelecek, Üçüncü dileğimde sevdiğimle beraber hayırlı bir ölümü isterdim..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #34 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? Alıntı:
Ha güzel tabii ama aşkı tek dileğe bıraksan da kalanına başka şeyler istese idin olmaz mı idi...
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #35 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? Sevdiğim benim tek dileğim İmpex başka birşey beni mutlu etmez ki ne isteyeyim..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #36 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? buda güzel, Herkese senin gibi bir seven Nasip Etsin Yüce Rabbim:)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #37 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? 1=Fenerbahçenin şampiyonlar ligi kupasını almasını dilerim. 2=sayısal lotonun arasıra bana çıkmasını dilerim. 3=dünyayı gezmek dilerim |
| | |
| | #38 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 93 Rep: 9133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? bir adam olsun. lüks bir anaokulum olsun uçağı olan pilotluk yapabilen bi kocam olsun.. daha ne olsun:)) |
| | |
| | #39 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 121 Rep: 11983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? Ben kendim için bir şey dilemezdim. Bu ülke gelecekte daha aydınlık yarınlara kavuşsun. Bu ülke gelecekte bağımsız bir yönetimle yönetilsin. Bu ülkede yaşayan herkes huzur ve refaha kavuşsun.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #40 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 124 Rep: 12210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |