![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben sonsuz mutluluk , sonsuz huzur ve sonsuz ruh tatmini dilerdim . Artık bunu nasıl sağlayacaksa bir zahmet oturup CİN düşünsün ...."
| Anketimiz: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? | |||
| para-sağlık-aşk | | 29 | 56,86% |
| araba-ev-mutluluk | | 2 | 3,92% |
| galatasarayın türkiye kupasını alması bana yeter! | | 1 | 1,96% |
| 3 dilek hakkı daha | | 14 | 27,45% |
| cinin şapkası,yeleği ve lambası | | 5 | 9,80% |
| Katılımcı sayısı: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? Ben sonsuz mutluluk , sonsuz huzur ve sonsuz ruh tatmini dilerdim . Artık bunu nasıl sağlayacaksa bir zahmet oturup CİN düşünsün . |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? İlk iki dileğimi bilmem ama 3. cüsü 1miyon dilek daha olurdu. Dilek değil mi bu :) |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? İyi fikirmiş sevgili temren . CİNin işi zor :) |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? |
| | |
| | #25 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? Cin eğerki zaten türkiye sınırları içine girdiyse artık onun işi çok zor. o üç dilek birden dilek kuyusuna döner. :))
__________________ ![]() |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? :)))) Haklısınız sevgili erdall . Cin olmadan adam çarpanların olduğu bu dünyayı düşünürsek , zavallı ne yapsın ? ![]() |
| | |
| | #27 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? Bana göre de bu dünyada da, ülkemizde de cin veya Şeytana gerek yok zaten onun görevini seve seve yapan yığınlar varlık var. |
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? Ama onlardan üçer dilek isteyemiyoruz maalesef ki ![]() |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 dilek hakkın olsa neyi dilerdin? Onlar dileklerimizi değil, dilemediklerimizi yapmakla görevli addediyorlar kendilerini, bazılarıda farkında olmadan bu vazifeyi yerine getiriyorlar. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |