![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Karı Koca İlişkileri" başlıklı konu görüntüleniyor, "* Karim ve ben bir evliligi sonsuz yapmanin sirlarini kesfettik... * Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz sarap, biraz güzel yiyecek... Sali günleri o gider, Cumalari ben... * ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karı Koca İlişkileri * Karim ve ben bir evliligi sonsuz yapmanin sirlarini kesfettik... * Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz sarap, biraz güzel yiyecek... Sali günleri o gider, Cumalari ben... * Ayri yataklarda yatariz... Onunki Izmir'de, benimki Istanbul'da... * Karimi her yere götürürüm... Ama her seferinde dönüs yolunu bulur... * Yildönümümüz için karima nereye gitmek istedigini sordum... O da "Uzun zamandir gitmedigim bir yer olsun" dedi... Mutfagi önerdim... * Her zaman elele tutusuruz... Eger elini birakirsam, hemen alisverise baslar... * Elektrikli blender'i, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kizarticisi var... Bana diyor ki "çok fazla ivir zivir var ve oturacak tek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldim... * Bir gün karım bana şöyle dedi : araba iyi çalışmıyor galiba karbüratörde fazla su var. Ona arabanın şu anda nerede olduğunu sordum. -Derede - dedi. * Yüzüne çamur maskesi uyguladı, çok güzelleşti, fakat uzun sürmedi, ertesi gün maskeyi temizledi, çıkardı. * Dün sabah çöp kamyonu geldi, tam karım kapıya çıkmışken kamyon hareket etti, karım arkasından bağırdı : çöp atmak için geç mi kaldım ? şoför hemen durdu - hayır bayan, arkaya atlayın. * En büyük hukuk maddesini daima hatırlayınız : boşanma sebeplerinin ilki evlilik akdidir. * Sunu her zaman hatirlayin... Evlilik bosanmanin birinci nedeni... Istatiksel olarak, bosanmalarin %100 ü evlilikle basliyor... Karima 18 aydir tek bir söz söylemedim... Onun sözünü hiç bir zaman kesmek istemem... * Son kavgamiz benim suçumdu... Karim bana "televizyonda ne var" diye sordu... Ben de "toz" dedim... * Baslangiçta ; Tanri dünyayi yaratti ve dinlendi... Sonra erkegi yaratti ve dinlendi... Sonra kadini yaratti... O zamandan beri ne Tanri, ne de erkek dinlenebildi... * Erkekler niçin kadinlarindan önce ölürler... Çünkü öyle isterler... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |