![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Elinizin öpülmesi nekadar hosunuza gider" başlıklı konu görüntüleniyor, "ya benim en sinir oldugum seydir erkek arkadasımın elimi öpmesi sizede bi sorim dedim bende mi bi tuhaflık var yoksa genel mi böyle..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Elinizin öpülmesi nekadar hosunuza gider ya benim en sinir oldugum seydir erkek arkadasımın elimi öpmesi sizede bi sorim dedim bende mi bi tuhaflık var yoksa genel mi böyle |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Elinizin öpülmesi nekadar hosunuza gider Yani niye anlamadım neden öpülmesinki. Sevdiğiniz yada beraber olduğunuz biri elinizi yada avuçlarınızı öpse hoş olmazmı hatta romantik ve etkileyici bile olurki. |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Elinizin öpülmesi nekadar hosunuza gider ben soruyu yanlış anladım. Ben erkek arkadaşın eli öpmesi diye okusa idim yorumum çok farklı olur idi. Elbette ben çok severim kızın elini öpmeyi :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |