![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "kadını sevmemin 3 nedeni" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu benim fikrimdir ve fikirlere saygı duyarımm sizde fikirlerinizi yazabilirsiniz... 1. öncelikle her kadın annedir ve anneler bizim için büyük değer taşırlar 2. genelde s bet ve muhabbetleri hoşuma gidiyor... ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | kadını sevmemin 3 nedeni bu benim fikrimdir ve fikirlere saygı duyarımm sizde fikirlerinizi yazabilirsiniz... 1. öncelikle her kadın annedir ve anneler bizim için büyük değer taşırlar 2. genelde s bet ve muhabbetleri hoşuma gidiyor... yani muhabbet ederken muhabbet ediyorlar gözleri akılları orda burda olmuyor3. seçimi iyi yaparsanız çok iyi bir hayat arkadaşı oluyorlar hizmetleri ile memnun varlıkları ile erkeklerin hayatına düzen veriyorlar 4. hele birde aklı başında zeki atik çevikki daha böylesini görmedim sormayın gitsin işte böyle canım sıkıldı forum konularına bakerken böyle bir yaz yazayım dedim tüm büyük ve küçüklerime saygılar sevgiler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kadını sevmemin 3 nedeni bir erkeğin bir kadın hakkında böle güzel şeyler düşünmesi yazması ne hoş,forumda genelde erkek ve kadın düşmanlığı,kadınların kötü yönleri daha çok ele alınıyo tabi erkekler tarafından ellerine sağlık iyi forumlar. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kadını sevmemin 3 nedeni tabi bende hem es hem anne olarak hemde idalist bir is kadini olarak istanbulun islek ticari piyasasinda firma sahibiyim coooook tskr ederimmmm |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |