FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Kadınlar Kulübü

Kadınların yaptığı Ama bizim Anlamadığımız Hareketler

Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Kadınların yaptığı Ama bizim Anlamadığımız Hareketler" başlıklı konu görüntüleniyor, "En Başında Söyleyim kızmaca,darılmaca yok?Sadece bir genelleme yaptım? 1.ellerini göğüs hizasında kavuşturup yürümek 2.sürekli saçlarıyla oynayıp işaret parmağına dolamak ve çiğnemek 3.senin yapamadığın bir seyi dur bi de ben bakayım ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-03-2007, 10:28 PM   #1
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor
Kadınların yaptığı Ama bizim Anlamadığımız Hareketler

En Başında Söyleyim kızmaca,darılmaca yok?Sadece bir genelleme yaptım?

1.ellerini göğüs hizasında kavuşturup yürümek
2.sürekli saçlarıyla oynayıp işaret parmağına dolamak ve çiğnemek
3.senin yapamadığın bir seyi dur bi de ben bakayım diye olayin icine atlamak
4.gereksiz tirnak uzatmak
5.dedikodu
6.özellikle sevgilisine neye dellendiğimi anlamıyorsan sana söyleyecek değilim demeleri
7.bebek gibi konuşmak
8.ihtiyaclari olmamalari halinde bile diyet yapmak.
9.big mac menu ısmarlayıp yanında diyet kola içmek.
10.goz cevresine birşey surerken agizlarini acmalari...
11.10 cm. topuklu ayakkabıları giyip, "düşücem koluma girsene!" demek..
12.ilişkiye başlarken evlisin biliyorum senden hiç bir beklentim yok deyip, üç gün sonra ne zaman evlencez boşan artık gibi triplere girmek
13.kadin irki için ileri geri konusan dallamalara cevap vermeye kasmak.. daha da ileri gidip feminst akimlara karismak..
14.ne hissettiğini anlamak için düşünmek.
15.sevip sevmediğine karar vermeye çalışmak.
16.sahibinin suratına bakmadan her gördüğü küçük köpeği sevmeye çalışmak
17.önce saç uzatmak, sonra erkeklere "ay ne şanslısınız öyle kısacık saçlar çok rahat tabi bizim gibi iki saat kurula, fönle vıdı vıdı bıdı bıdı " şeklinde uzayıp giden şikayetler ile insanları daraltmak
18.dolmuşta, vapurda, otobüste, hatta bazen sokağın ortasında makyaj yapmaya çalışmak
19.dikiz aynasını yalnızca saçlarını görebilecek şekilde ayarlamak
20.ben kendimi ezdirmem pozlarına girip habire emir vermek
21.yaptıkları bir çok şeyi anlamsız bulan erkeklere aşık olmak..
22.durduk yere nedensiz bir şekilde yanındaki kız arkadaşini öpmek ya da sevmek.(ki ben bunun bir şımarıklık gösterisi olduğuna inanıyorum)
23.çocukken ne kadar haşarı olduğunu ifade etmek için "ben küçükken erkek çocuğu gibiydim" demek
24.onlarca abuk sabuk taş parçasını bir araya getirip boyunlarından aşağıya salkım saçak sallandırmak.
25.abi ilhan bi çaktı topa mükemmel gol olacaktı ama dangalak hakem çaldı düdüğü, ofsayt mofsayt yoktu halbuki" tarzı muhabbetlere girmek
26.bu yazıları okuyup da ne alakası var demek
27.bi suru kedi, ayi, su aygiri gibi oyuncaklarla uyumak.
28.maç seyreden erkeğe bıd bıdı etmek.
29.cevaplarını bildikleri soruları sormaları
30.sürekli üşümek ama buna önlem almak yerine cıbıl cıbıl gezmeye devam etmek. soğuktan, rüzgardan şal dolanarak korunacağını sanmak.

Birde şahit olduğum bir olayı sizlere lanse etmek istiyorum Bir restaurant'tayım arkadaşlarla birlikte kebap yiyoruz,tabi bu arada bayanın biri birbuçuk iskender söyledi yanınada bir kola?garson kolayı getirmiştiki bayan hemen atik davranarak garsona ben light cola istiyorum dedi?normali kilo yapıyomuş?eee burdan siz ne ders çıkarırsınız?

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 27-03-2007, 07:59 AM   #2
FORUM MODERATOR

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor
Cevap: Kadınların yaptığı Ama bizim Anlamadığımız Hareketler

güzel bir paylaşım ellerine sağlık valla ne yalan söyleyim bunların genelde %75 i doğru bende bir bayan olarak bu kadar saçmalayan bazı bayanlara sinir oluorum ama erkeklerinde eksikleri var biliorsunuz neyse 1,5 iskender yiyince kilo yapmıomuymuşda diet cola istio hanfendi işte bir bayan hemcinsini kötülüyenci kötüledi oluo paylaşımlarının devamını dilerim iyi forumlar...
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 27-03-2007, 08:56 AM   #3
Uye Grubu

DESTiNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Rep Gücü: 136 Rep: 13259
DESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyor
Valla alfa supersin yani hemen hemen hepsini toplamissin..Kimsede kirilmasin artik cok hos olmus ve zaten bir cogu bayanlarda mevcut..Ama tirnaklar uzun olmassa ojeler guzel gozukmuyo ne yapcaz simdi?
Alt 27-03-2007, 12:32 PM   #4
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

ya valla gerçekten doğru ya ama benim de anlamadığım cevabı bilinen soruları neden sorarlar kii
onairci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27-03-2007, 01:07 PM   #5
Uye

Cerrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cerrah will become famous soon enoughCerrah will become famous soon enough

Mantıklı bir paylaşım olmuş fakat baya bi basite indirgenmiş bir yazı çalışması olmuş. Bayanların saçmalıkları bu kadar basit değil bunlar bana göre kötü bi yemeğin üstüne yapılan süslemeler gibi olmuş... Asıl kötü tarafları belirtilmemiş gibi geldi bana... Burada şirin ve tatlı görünebilecek tarzları belirtilmiş bunların çoğu bazı erkeklere hoş gelir bazılarına kötü gelir ama ben daha görmedim bunlara kötü diyeni... Örneğin; Erkekler yanında Maç muhabbeti yapan kızdan çok hoşlanır. Yada Bir kızın bebek gibi konuşmasından... Yani bunlar Bana göre Basit Tarafları Asıl Huyları belirtilmemiş...

Fakat emeğe saygıdan dolayı, paylaşımına tşk ederim.Hiç yoktan iyidir.
Alt 29-12-2007, 04:22 AM   #6
Uye

s-a-d-e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Let the river flow..

s-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyor

10.goz cevresine birşey surerken agizlarini acmalari...
Bak bu madde çok komik ve anlamsız:)Ne çok güldüm ya Allahta seni güldürsün...

Konu s-a-d-e tarafından (30-12-2007 Saat 08:15 PM ) değiştirilmiştir..
s-a-d-e isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-01-2008, 01:33 AM   #7
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

amanınnnnnn bunların hepisini yapıyormuyuz
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil