FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Kadınlar Kulübü

kaç yaşında evlenmek daha doğru

Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "kaç yaşında evlenmek daha doğru" başlıklı konu görüntüleniyor, "mrb arkadaşlar sevgilimle çok tartıştığım bir konuyu burda açmak istedim konu ise kaç yaşında evlendiniz ve evlendiğiniz yaştan memnun musunuz evli değilseniz kaç yaşında evlenmeyi isterdiniz bence hiç bir bayan ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-03-2007, 10:57 PM   #1
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor
kaç yaşında evlenmek daha doğru

mrb arkadaşlar sevgilimle çok tartıştığım bir konuyu burda açmak istedim konu ise kaç yaşında evlendiniz ve evlendiğiniz yaştan memnun musunuz evli değilseniz kaç yaşında evlenmeyi isterdiniz bence hiç bir bayan 24 yaştan önce evlenmemeli çünkü bütün alt kimlikler ancak o zaman tamamlanır ben ısrarla 25 diyorum ve sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
onairci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 26-03-2007, 12:16 AM   #2
Yeni Kayıt

la keture - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

la keture is on a distinguished road
Cevap: kaç yaşında evlenmek daha doğru

Alıntı:
ortacı kız´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mrb arkadaşlar sevgilimle çok tartıştığım bir konuyu burda açmak istedim konu ise kaç yaşında evlendiniz ve evlendiğiniz yaştan memnun musunuz evli değilseniz kaç yaşında evlenmeyi isterdiniz bence hiç bir bayan 24 yaştan önce evlenmemeli çünkü bütün alt kimlikler ancak o zaman tamamlanır ben ısrarla 25 diyorum ve sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
slm ben katilmiyorum 25 çok geç.ama tabi sen oyle goruyorsan oyle davran.
yani evlenmemin yasi yoktur.
2 ablamda 19 yasinda evlendi ve biri 20 yasinda evlendi.
vede çok mutlular 2 tanesin çocuklari var.
aeo kib
la keture isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 26-03-2007, 08:43 AM   #3
FORUM MODERATOR

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor

ortacıkız paylaşımın güzel devamını diliyoruz bence dediğin gibi alt kimlikler ve daha iyi düşünme 25 den sonra başlar ben 28 yaşımda evlendim dünyaya tekrar gelsem aynı yaşta ve kocamla evlenmeyi isterdim paylaşımlarının devamı dileğiyle iyi forumlar
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-03-2007, 08:47 AM   #4
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Bence yalnız bayan değil erkekte 24 ten önce evlenmemeli,çünkü o yaşlara gelmeden okul yani eğitimin ön planda oluyo,daha sonrasında 20 li yaşlar sonrası kendini bulmaya başlıyosun ve yapmak istediklerini ve bi takım alışkanlıklarını yeni yeni edinip hayata geçiriyosun.Bence iki tarafta olgunlaşıp öyle evlenmeli.
Gülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-03-2007, 11:19 AM   #5
Yeni Kayıt

ser526 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ser526 is on a distinguished road

hayatımın en güzel günlerini bundan dört sene önce sevdiğim insanla geçirdim.ama evli değildim...hayatımdaki keşkelerden biri bu kadar geç kalınmış bir evlilik..keşke o dönemlerde hiç geciktirmeden evlenseydim diyorum..en azından hayatım şimdiki gibi bu kadar saçma sapan olmazdı..şuan 26 yaşındayım..ve her geçen günün ömürden gittiğinin farkındayım
ser526 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-03-2007, 11:57 AM   #6
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Bence evlenmek için bayanlarda 24 yaş erkeklerde ise 27 yaş çok ideal.
İnsan kendini 23 yaşında artık olgun hale getiriyor.

Bu benim fikrim tabii
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-03-2007, 10:44 PM   #7
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

arkadaşlar yorumlarınızı okudum herkesin düşüncesi farklı tabi "la keture" arkadaşım bu senin fikrin tabi saygı duyarız ama bencede bu yaş 25 sanırım en iyisi iyi forumlar arkadaşlar
onairci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-05-2007, 07:19 PM   #8
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

24yaş en ii yaş bence 27de de cocuk olabilir
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil