![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "nerde olmak isterdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "istanbul'dan ve tanıdığım herkesden uzak bir yere çok uzaak..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #32 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nerde olmak isterdiniz? LÜksemburg'ta eşimin yanında .... |
| | |
| | #33 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nerde olmak isterdiniz? ben su altında olmak isterdim :rolleyes: |
| | |
| | #34 |
| Banned | Cevap: nerde olmak isterdiniz? Sevdiğim insan ile birlikte soğuk deniz kenarında olmak isterdim.... Düşüsene, etrafta loş bir ışık.Kimse geçmiyor.Deniz dalgalarıyla kıyıyı dövüyor.Sende çok üşümüşsün.Ellerin sevdiğinin elleri içinde.Sessizce sokuluyorsun.Kalp atışlarını hissediyorsun.Sessizce, sana, seni sevdiğini söylüyor.İşte bunu deniz kenarında yapmak isterdim..... |
| | |
| | #35 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Off offff Runaw@y off kim istemez ki şimdi bunu Allah her sevene bu anı yaşamayı nasip etsin sevdiği ile..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #36 |
| Banned | Cevap: nerde olmak isterdiniz? İnşallah kardeşim.Bu duyguyu ölmeden bir keez daha yaşamayı çok isterdim.Ben yaşayamazsam bile, sevenler yaşasın yeter.......Tekrar saolasın kardeşim.... |
| | |
| | #37 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nerde olmak isterdiniz? Runaw@y beni benden aldıınn götürdünn :(((((((
__________________ http://img02.yehhe.com/images/169025.gif |
| | |
| | #38 |
| Banned | Cevap: nerde olmak isterdiniz? Kardeşim, yüreğimden geçenler bunlar.Üzdüysem affola.Ama hayat aşksız geçmiyor ki!! |
| | |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nerde olmak isterdiniz? doğru söylüyosun kardeşim aşk herşey demek..
__________________ http://img02.yehhe.com/images/169025.gif |
| | |
| | #40 |
| Aktif Uye | Cevap: nerde olmak isterdiniz? para sesi su sesi ve ... olduğu yerde olmak istiyorum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |