![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "nerde olmak isterdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "elbette bende isredim ama kırmızı şarap yerine beyazı tercih ederdim bide hamak kurulmuşsa deymeyin keyfime valla iyi forumlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nerde olmak isterdiniz? elbette bende isredim ama kırmızı şarap yerine beyazı tercih ederdim bide hamak kurulmuşsa deymeyin keyfime valla iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nerde olmak isterdiniz? mesela satın alınıp yanınızda götürülebilir |
| | |
| | #14 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nerde olmak isterdiniz? ben....sevgiden bir sel oluşmasını ve o seln içinde olmayı isterdim....... |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: nerde olmak isterdiniz? Bu nasıl bir dilektir Mrs.X ray. Hiçbiriniz Kızılmeydan'da olmak istemezmidiniz.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #16 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nerde olmak isterdiniz? kızılmeydan neresi oluyo acaba:)?.. |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nerde olmak isterdiniz? anladık anladık tamam moscovalı daviddawitte aşk denizinde boğulmayı kim istemezki mrs.x.ray nedersin? iyi forumlar |
| | |
| | #19 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 143 Rep: 13806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ben ne sahil isterdim nede yurt disinda biryer suanda sadece ve sadece ulkemde olmak isterdim...
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 50 ![]() | Cevap: nerde olmak isterdiniz? yatakda olmak isterdim :D uyumak istioruuuuuum :) şaka bi yana valla böle bi dağ evinde olmak isterdim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |