![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "en çok yapmayı istediğiniz şey nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "mesela benim yapmak istediğim karavanım olsun dünya turuna çıkmak ya sizin nelerdir cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? mesela benim yapmak istediğim karavanım olsun dünya turuna çıkmak ya sizin nelerdir cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? ilginç bir cevap ama güzel iyi forumlar |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? ....gerçek AŞKI bulmak..... |
| | |
| | #5 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? pardon eksik yazmışım gerçek aşkı bulmak ama nette değil gerçek hayatta.çünkü net tamamen sanal. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? inşallah aradığını bulursun iyi forumlar |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? birde çok çok elmasım olsun isterdim. Satıp satıp harcamak için
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? aslında şuna param olsaydı desen de bide satmayla uğraşmasan iyi forumlar |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? hııım anladım inşallah kız arkadaşın ve elmasların olur iyi forumlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |