![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "en çok yapmayı istediğiniz şey nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "gerçekten kendimi yaşamak isterdim...:rolleyes: istediğim gibi özgürce...( anlamayabilirsiniz beni kendi özelim olan bişey)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? gerçekten kendimi yaşamak isterdim...:rolleyes: istediğim gibi özgürce...( anlamayabilirsiniz beni kendi özelim olan bişey) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? en cok yapmak ıstedıgım butun dunyayı gezmek ama her yerını hıc gormedıgım yer kalmasın denız dag tas heryer ama nerdeeee..... |
| | |
| | #43 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? yaa arkadaslar inanmazsiniz belki ama hemen hemen ne istediysem yaptim ama birtek sorunum varki yapamadigim zayif bir kadin olamak icin 6 ayda anca veririm sanirim v e o yuzden yapmak istedigim yegane sey 6 ay diyet yapip 47 kilo vermek ve zayif bir kadin olmak:biggrin: |
| | |
| | #44 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | kışı bol olan bir dağlık yerde dağ evinin olmasını isterdim. |
| | |
| | #45 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? Şu an en çok istefiğimşey sanırım Yere Batan Sarnıcının orada birisini beklemek ve onun gelişini görme arzum olurdu sanırım... |
| | |
| | #46 |
| Aktif Uye | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? en çok yapmayı istediğinim şeyler o kadar fazla ki ? 100 dönüm açık 5o dönüm kapalı üretim çiftliği yapmak istiyorum bu 1.siydi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |