![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "en çok yapmayı istediğiniz şey nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "teşekkür ederim :redface: bigün sevgili Mısır'ıma kavuşursam yaşadıklarımı da yazarım artık;P..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? teşekkür ederim :redface: bigün sevgili Mısır'ıma kavuşursam yaşadıklarımı da yazarım artık;P |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? Mısır Mısır güzel Mısır.Medeniyetlerin beşiği Mısır. Yaaa eğer ciddi Mısır'a gidersen Zaman makinesi ile bana da bir piramit yaptırsana Söyle havalı olsun. Benim şimdi canım Floransa'ya gitmek istedi bir anda.Evet evet ben bunu istiyorum |
| | |
| | #33 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? bir arabam olsa ve nereye gittiğimi bilmeden yola çıksam..istediğim gibi yol alsam, farklı insanlar tanısam, hiçbir zorunluluk olmadan özgürce yaşayabilsem..aslında o kadar yorucu geçiyor ki günlerim, koca bir gün yataktan hiç çıkmayıp yalnızca film izlemek bile çok tatlı bir hayal benim için.. |
| | |
| | #35 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? Alıntı:
| |
| | |
| | #36 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? Sanırım buna herkesin vereceği klasik cevap dünya turu olurdu ki benimkide aynı olacak... |
| | |
| | #37 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? |
| | |
| | #39 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? VALLAHI dogrusu HACCA GITMEK ISTIYORUM,... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |