![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "en çok yapmayı istediğiniz şey nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Cerrah ´isimli üyeden Alıntı Bu ne garip istekleriniz var :) + Aşık olmak... + Sevgilimle beraber olmak... + Para + sevgili felan... Bune bütün herkes aşk için ölüyor sanki...? ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? Alıntı:
| |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? Tşk ederim jnm benim :) Allaha şükür işler iyi gidiyor bu aralar biraz durgunlaştı bende siteleri yeniliyorum o boşlukta ![]()
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #23 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? |
| | |
| | #24 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? Alıntı:
amin arkadaşım. Ama ben kız kardeşi olmayanlar tarafında olmayı tercih ederdim şahsen iyi forumlar | |
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? kardeşin büyüsün biraz sende büyü bak o zaman nasıl kardeşine düşkün olacaksın şimdi tabii kızdığın ve kardeşine sinir olduğun için böle düşünüorsun neyse yinede düşüncene saygı duymak lazım iyi forumlar |
| | |
| | #26 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? İki kız kardeş 20'li yaşlara geldiğinde çok iyi anlaşırlar ve yapamayackları şey yoktur bunu belirteyim :) Abinin olmasını istemene gelince bu başka bi duygu. Bende 3+1 abi (1i evlatlık) 2abla var. Çok olmasıda bazen kötü durumlar oluşturabilir ama genele bakarsak yıldız yedekleri bol bi kardeş takımı diyebiliriz. Biriyle aran bozuksa bile diğeriyle yada diğer diğeri ile... Ama şuda var en son hepimiz Annemi kaybettiğim gün yani 5 Yıl önce bir araya geldik. Pek görüşemiyoruz işlerden dolayı Koca evde tek başıma yaşıyorum babamıda görmüyorum... Sen o yüzden yat kalk 2 kardeşsiniz diye dua et. En çok yapmayı istediğim şeye gelince... Önümdeki 4 Yıl 36 Günün geçmesi ve emekli olup Bodruma yerleşmek... Sonrada Hayatımın geri kalanını güzel ve rahat gerçimek...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? umarım isteklerine kavuşursun allah yardımcın olsun... iyi forumlar |
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? benim en çok istedim uzun ve mutlu bi hayat bu kadar.yani allah nasip ederse. amin |
| | |
| | #29 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? zaman makinesini icat etmek isterdim(parayı hallettik) çoook eskilere..eski Mısır'a gitmek ve ilk kadın firavun ben olmak isterdim(meslek, itibar vs) büyük zaferler kazanıp döndüğüm savaşta beni bekleyen sevgilimin kollarına koşmak isterdim(aşksız olmaz) varisim olabilecek bir erkek çocuğum olsun isterdim(yuvada yaptık) oğlum büyür ve gelişirken ben kenara çekilip ömrümün son anlarını kocamla beraber ülkemin güçlendiğini ve güzelleştiğini izleyerek huzur ve aşk içinde geçirmek isterdim..(the happy end:) |
| | |
| | #30 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? Alıntı:
Sen zaman makinesini halledersen gerisi otomatik olarak gelir merak etme :) ama varya böyle yaratıcı bir yazı görmek beni ziyadesi ile memnun etti. Savaşa giderken hemen atlarsın zaman makinesine bu yüzyıldan bir el bombası getirirsin olur biter. Zaman makinesinin sana kazandıramayacağı tek şey sanırım erkek evlat olayı olurdu. Yazın çok güzeldi ellerine sağlık demekten başka birşey bulamıyorum | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |