![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "en çok yapmayı istediğiniz şey nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben evim arabam olsun aşkımla bir ömür boyu yaşayım isterdim..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? ben evim arabam olsun aşkımla bir ömür boyu yaşayım isterdim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? ben en çok abimin olmasını isterdimmm ama benden 2 yaş küçük şımarık bir kız kardeşim varr abim olsaydı ne güzel olurdu yaaaaa |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? |
| | |
| | #14 |
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? abimin olmasını bende çok isterdim ama allah bana 3 abla bir kız kardeş nasip etti ona da şükür allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin olsun ortacıkız kardeşin varya oda güzel olmayanları düşün bide iyi forumlar |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? Benim en çok yapmak istediğim şey hep söylüyorum bunu fakir, muhtaç olan insanlara yardım etmek çok isterdim. |
| | |
| | #16 | |
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? Alıntı:
iyi forumlar | |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? Bunları yapmaya çalışıyorum çihese heleki çocuklara dediğin gibi.Bu konuda çok duyarlıyım gerçekten,bazen tv yada etrafımda görüyorum keşke yüklü param olsada böyle insanlara yardım edebilsem.En çok yapmak istediğim şey gerçekten bu olurdu. |
| | |
| | #18 |
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? inşallah yardım edebilirsin bende çocuklar konusunda çok duyarlıyım konu çocuk olunca akan sular duruyor allah herkese böle ulu bir görev için yardımcı olsun inşallah iyi forumlar |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: erzincan
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? gece gündüz ibadet yapabilmeyi çok isterdim |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: en çok yapmayı istediğiniz şey nedir? Bu ne garip istekleriniz var :) + Aşık olmak... + Sevgilimle beraber olmak... + Para + sevgili felan... Bune bütün herkes aşk için ölüyor sanki...? Bence çok saçma bir istek deryası oluşmuş gözümüzün önünde... Çok mantıksız... Bence böyle bi düşünce tarzları olan bir ülkede çok ileriye gidilememesi olmayacak bir şey değil... İnşallah düzelir bu gidişat...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |