![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "kadın olarak zaaflarınız nelerdir" başlıklı konu görüntüleniyor, "1. karşı cinse olan sempati 2. ailem 3. para,şan,şöhret(birini seçiniz) 4. mesleğiniz yada yaptığınız iş 5. arabanız yada eviniz hadi bayanlar en büyük zaaflarınızı yazın bizlerle paylaşın iyi forumlar......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kadın olarak zaaflarınız nelerdir 1. karşı cinse olan sempati 2. ailem 3. para,şan,şöhret(birini seçiniz) 4. mesleğiniz yada yaptığınız iş 5. arabanız yada eviniz hadi bayanlar en büyük zaaflarınızı yazın bizlerle paylaşın iyi forumlar... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: kadın olarak zaaflarınız nelerdir iyi ama bunlardan birini seçmek imkansız hepside süper aynı zamanda olmassa olmaslar benim hepside zaafım |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kadın olarak zaaflarınız nelerdir bencede hepside olmazsa olmazlar.ben de hepsini seçebilir miyim?:) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kadın olarak zaaflarınız nelerdir tamam tamam seçin bakalım demekki herkesin bu kadar zaafları varmış kadın da olsa erkek de olsa farketmiyor... iyi forumlar |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: kadın olarak zaaflarınız nelerdir az çok hepsine de zaafım war ama karşı cinse olan sempatim bnm en büyük zaafım diyebilirim ![]() |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kadın olarak zaaflarınız nelerdir kocam kizimmmmm bodrummm |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kadın olarak zaaflarınız nelerdir Herzaman ilgi isterim ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |