![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "BU KADINLAR İNSANI ÖLDÜRÜR..yALANNNNNNNN:))" başlıklı konu görüntüleniyor, "evlilik boyle bısey işte bekarlar ne kadar gec evlenırsenız okadar iyidir :cool:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: BU KADINLAR İNSANI ÖLDÜRÜR..yALANNNNNNNN:)) evlilik boyle bısey işte bekarlar ne kadar gec evlenırsenız okadar iyidir :cool: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar yazılan yazılara dikkat ediyorum.YA kadınlar yeriliyor veya erkekler ortak nokta kadınların veya erkeklerin olumsuzlukları.soruyorum hepinize mükemmel bir ikili olsaydınız eğer bu sitelere hiç bir evli insan vakit ayımazdı. eğer eşiyle vakit geçirip zamanın içinde akıp gitselerdi EŞLER bu gün ne ben bu yazıyı yazıyor olurdum, ne de siz okuyor oluyordunuz.haksızmıyım soruyorum..........:Extranado: |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: tekirdağ
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: BU KADINLAR İNSANI ÖLDÜRÜR..yALANNNNNNNN:)) hani hakszda sayılmaz yazdıkları bazen abartmıyor değiliz vallah!.... |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: BU KADINLAR İNSANI ÖLDÜRÜR..yALANNNNNNNN:)) ama çok komik yaa,hele zıkkımın kökü diyaloğuna bayıldım.bencede 100 50 si yalan. |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: BU KADINLAR İNSANI ÖLDÜRÜR..yALANNNNNNNN:)) cok gercekcı yazmısn ama bence hayat sartlarının stresınden dolayı herkes bu kadar asabı bazen erkekler cok dusuncesız olabılıyor bazende asırı |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |