![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Hayallerim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hayal başarının anhtarıdır, başarmayı hayal etmedikçe başaramazsınız derler.Sizin hayalleriniz nedir?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 346 ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayallerim Hayal başarının anhtarıdır, başarmayı hayal etmedikçe başaramazsınız derler.Sizin hayalleriniz nedir? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Hayallerim Alıntı:
kurumsal bi şirketin muhasebesini tutmak yani sağlam aynı zamanda kendimi geliştirebileceğim bi iş dünyalar tatlısı gözlerinden zeka fışkıran en önemlisi hayırlı bi evlat sahibi olmak kız olması tercih sebebidir:)) ve sanırım hayatta maddi olarak sahip olmak istediğim tek şey markası modeli hiç önemli değil kendi paramla sahip olduğum bi arabaaaa yani özetle çocukta yaparım kariyerde :))) | |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayallerim hayalimde çocukluktan beri hep avukat olmak vardı ama olmadı öğretmenlik oldu ama hep avukat olmak istedim halende içimde bi ukte vardır |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hayallerim benimde hayallerim var ama gerçekleşmesi uzak yani biraz imkansız bir hayal aslında |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayallerim neden uzak olsun mutlaka gerçekleşir ne merak ettim sölemeyebvilirsin trabi |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayallerim bende avukat olmayı çok istemiştim ama reklamcı olup çıktım neyse mesleğimde ilerleyip işyeri açmak inşallah iyi forumlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |