![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Hayatta en onemli amac ne olmalı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yasamanın en onemli amacı ne olmalı? Korukorune amacsız mı yasıyoruz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayatta en onemli amac ne olmalı? Yasamanın en onemli amacı ne olmalı? Korukorune amacsız mı yasıyoruz?
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatta en onemli amac ne olmalı? bence hayatta en önemli amaç kariyer sonra aşk sonra aile sonra mutluluğu yakalamaktır |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatta en onemli amac ne olmalı? sadece düzgün ve sigortalı bir işte çalışmak sigorta çok önemli çünki vede ailem iyi forumlar |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatta en onemli amac ne olmalı? Tabıkı koru kourne yasamamalıyız, basklarının amaclarını bılemem ve onlara karısamam ama, ıstegım ve amacım, Rabbımıze layık bır kul, Efendımız Hz. Muhammed' e yakısan bır ummet olmak, ve bu sekılde yasayıp Allah' ın huzuruna gocmek... Dunyalık ıslerde ve ısteklerde gozum yok zıra fazlası ıle sahıbım ve hesabını nasıl odeyecegım dusuncesı ıle yasıyorum.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatta en onemli amac ne olmalı? Öncelikle inançlarımız ve yüreğimiz ,insanlığımız daha sonra da değer verdiğimiz insanlar para pul kariyer bunlar hep gelip geçici istersekhep elimizde olabilecek şeyler.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatta en onemli amac ne olmalı? en önemlisi huzuru bulmak..insan huzuru bulursa bütün isteklerini yerine getirebilir bence... |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatta en onemli amac ne olmalı? Ben, şu hayatta çok şey elde edebildim ya da o fırsat bana sağlandı ama şunu farkettim ki ; insanda huzur olmadı mı herşeyin anlamsızlaşması an meselesi imiş :( Para , kariyer , sağlık ... hepsi ama hepsi en alttaki taş ( huzur ) yerinden oynadı mı , insanın tepesine acımasızca düşebiliyor . O yüzden amaç , huzuru yakalamk diyorum ben . :)) |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatta en onemli amac ne olmalı? hayatta en önemi amaç bence rahat ve huzurlu bir aile sonra gerisi kendiliğinden gelir... |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatta en onemli amac ne olmalı? adam olmak delıkanlı olmak .......... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |