![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Hayatınızın donum noktası" başlıklı konu görüntüleniyor, "İste bu benım hayatımın donum noktası oldu, dediginiz bir olayı anlatırmısınız?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayatınızın donum noktası İste bu benım hayatımın donum noktası oldu, dediginiz bir olayı anlatırmısınız?
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın donum noktası dönüm noktası derken ölümdenmi bahsettin yüksel eğer ölümse evet benim başıma geldi |
| | |
| | #3 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın donum noktası Alıntı:
Bu güne kadar nasıl yaşamış olduğunuza dönüp bakmanıza neden olan. Neleri düzeltmeniz gerektiğini görmenizi sağlayan. Olaylar Kisiler...vs İyi ve Kotu Olabilir
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın donum noktası hımm anladım evet benim başıma yine geldi ben çok küçük yaşta nişanlanmıştım evliliğe doğru gidiodum çok kısa bi zaman kaldı 15 gün felan bi anda karar değiştirip ayrıldım ve iyiki yapmışım eğer okararı vermiş olmasaydım şuan ne bi mesleğim olcaktı okuma gibi şansım benim hayatımın en büyük dönem noktası bu oldu |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınızın donum noktası evet benimde sigortasız on yılım geçti tam dönüm noktası yani, bide eşimle karşılaşmak dönem noktam hemde dünyamın ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |