![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Calısan kadın olmanın zorlukları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Uluslararası Çalışma Organizasyonu'nun araştırmasına göre iş dünyasındaki kadınlar hala ciddi haksızlıklara uğruyor. Rapora göre, bir kaç kısmi ilerlemeye rağmen, ayrımcılık devam ediyor ve daha köklü bir hal alıyor. Turkiye!de ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Calısan kadın olmanın zorlukları Alıntı:
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Calısan kadın olmanın zorlukları elbette 10 yıl bir firma çalışmıştım sigortam yatmadı ve alacağım parayıda evleniyorum şirketi zor durumda bıraktım diye alamadım aslında 10 gün öncesinden çıkacağımı ve yerime birini bulmalarını söylemiştim iyi forumlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |