![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "çıldırma noktası" başlıklı konu görüntüleniyor, "bazen çıldırma noktasına geldiğiniz dönemler olmuştur, sizi en çok ne çıldırtır yeter dediğiniz kopma noktası nedir? yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar arkadaşlar......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çıldırma noktası bazen çıldırma noktasına geldiğiniz dönemler olmuştur, sizi en çok ne çıldırtır yeter dediğiniz kopma noktası nedir? yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar arkadaşlar... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası beni en çok kesin aile baskısı çıldırtır damarıma bastıkları zaman kafayı yerim beni bana bırakcaklar |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası aile baskısı da birazcık olmalı bence ama aşırısı ii deildir tabiki adı üstüne aile evladını korumak ve kollamakla yükümlü tabiki düşüncene saygı duyuyorum iyi forumlar... |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası elbette ama baskı yapılınca yapmayacağım varsada yapıorum buda beni deli edio |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası tabiki fazlası zarar herzaman sende biraz alttan al onları ama yinede ailelere saygı duymak lazım iyi forumlar |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: çıldırma noktası ben pc nin başındayken abmn fişi çekmesi ve bunu her zmn tekrarlaması beni artık deli edio çıldırıom yhaaa!!!! |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası senin yerinde olmayı hiç istemezdim doğrusu çok gıcık bir durum iyi forumlar |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: çıldırma noktası öle valla bi gün kan çıkacak!!! |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası allah korusun ama sende abinin sinir olduğu birşeyi inadına yapabilirsin elbette oda delirecektir iyi forumlar |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 37 ![]() | Cevap: çıldırma noktası Maaşımı alamadığım her ay patron beni çileden çıkarıyoooooo bigün gırtlaklıcam adamı yada iş yerine suikast düzenlicemm o zman tam olcak
__________________ YAŞIYOSAM..SEBEBİ 3 HECE >>>> BE-ŞİK-TAŞ ..!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |