![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "çıldırma noktası" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar sakin olun lütfen bune gerginlik böle maaş konusuna gelince zannederim bunu bir çok kişi yaşıyor haticem o yüzden normal artık bunlar yaşanmaması lazım ama yapacak bişi yok kendine yapılmasını ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası arkadaşlar sakin olun lütfen bune gerginlik böle maaş konusuna gelince zannederim bunu bir çok kişi yaşıyor haticem o yüzden normal artık bunlar yaşanmaması lazım ama yapacak bişi yok kendine yapılmasını istemediğin bişiyi başkasınada yapma demişler patronlara bu sözüm iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: çıldırma noktası ben kıçımdan ter akana kadar çalışıyor iken yanımda benimle aynı işi yapması gereken adam aylak aylak oturunca ben çıldırırım
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #13 |
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası evet sende bu konuda çok haklısın aynı şeyi ben yaşadım 14 yaşındaki bi kız ben 10 yıl çalıştım ama benden daha çok patronmuş gibi davranıyordu bide çok çalıştı oluyordu çıldırıcaktım sonunda işten çıkardım iyi forumlar |
| | |
| | #15 |
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası evet haklısın allah haksız kazanç sağlamayı çalışanlardan korusun iyi forumlar |
| | |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: çıldırma noktası ablamın ben pc başındayken bana ikide bi gelip işin bitmedimi hadi işim var demesi o kadar sinir oluorum ki çıldırcam bigün :smile: |
| | |
| | #17 |
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası anlıyorum seni inşallah seninde pc in olurda sende ablana dersin iyi forumlar |
| | |
| | #18 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası benide babam çıldırtıyooo her hareketiyle ve her gıcık davranışlarıyle birde kardeşimm delirtiyor bigün onun eceliyle ölmesine izin vermeyem ben öldürecem |
| | |
| | #19 |
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası sakın ne kadar kızsanda biryere gittiğinde özlüyorsun inan iyi forumlar |
| | |
| | #20 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çıldırma noktası en fazla sinirlenince dövmek için birini ararım sadece o zaman özlerim onun dışında kardeşimi özleyeceğimi hiç sanmam sizede iyi forumlarrrr |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |