![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "gerçekten sevdiğimizi ne zaman anlarız" başlıklı konu görüntüleniyor, "gerçekten sevdiğimizi ne zaman anlarız?bazen kendimizi kandırıoruz bunun farkına yalnızca ayrılıncamı varırız?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | gerçekten sevdiğimizi ne zaman anlarız gerçekten sevdiğimizi ne zaman anlarız?bazen kendimizi kandırıoruz bunun farkına yalnızca ayrılıncamı varırız? ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ankara Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: lütfenn cevappp kaybetmeden kıymet bilinmez!!! ![]() |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: lütfenn cevappp needen kaybetmeden kıymet bilinmio yasemin cim insanlar kaybetmeden bilse daha ii ve daha mutlu olmazlarmı ![]() |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: lütfenn cevappp Bu konuya en iyi cevabı Candan Erçetin vermiş bence NEDEN Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Yarın çok geç olunca isyan etmek boşuna Hiddetin neye yarar ki yalnz kalmaktan başka Neden yar neden Bilinmez acı çekmeden Neden can neden Görülmez günü gelmeden Neden cimridir insan anlatırken minnetini Neden sabırsız insan gösterirken öfkesini ... Neden sevinir insan zafer kazandığında Kazanmak neye yarar ki kaybeden olduğunda Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Savaşlar neye yarar ki vakit kaybından başka |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekten sevdiğimizi ne zaman anlarız evet acı çekmeden hiç bişiyin farkına varamıosun keşke acı keçmeden mutluluğun tadını çıkarabilsek ![]() |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: gerçekten sevdiğimizi ne zaman anlarız Keşke herşey istediğimiz gibi gönlümüzce olsa ama olmuyor işte NE OLURSA OLSUN YAŞAMAYA MECBURSUN ![]() |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekten sevdiğimizi ne zaman anlarız mutlu olmak ve insanları mutlu etmek hatta hayatı güzel yaşamak insanların kendi elinde bence |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: gerçekten sevdiğimizi ne zaman anlarız Tabikide ama bence aşırıya kaçmamakda fayda var mesela bu polyanna aşırı iyimser bence o kadar da olmamak lazım ![]() polyanna tecavüze uğrarsa : 1- Sükürler olsun... Arkamdan girmedi... 2. Iyi ki spermlerin hepsini yutmamisim, DNA testinde lazim olur. 3. Iyi ki orgazm olmadim, sonra adim kötü kiza çikardi. 4. Küçüktü iste... Evet evet küçüktü... Bir sey hissetmedim bile. 5. Kizligimi kime verecegim stresinden kurtuldum... 6. Böylece bu ihtiyacimi da gidermis oldum. Sonuçta yemek, içmek gibi dogal bisey bu! 7. Çoraplarimi, ayakkabilarimi, üstelik bluzumu çikarmadi üzerimden, bir de giyinmekle ugrasmayacagim en azindan. 8. Bir gün olsun rol yapmadan sevismis oldum, oldugum gibi oldum, üzülmem degil sevinmem gerek. 9. Birini mutlu etmek ne güzel bir duygu. 10.Tesekkür ederim size amcacigim. Tecavüze ugramis insanlarin neler hissettiklerini daha iyi anlamama yardimci oldunuz. Binlerce tesekkür size. 11.Neyse ki teker teker geldiler... 12.Neyse ki zevk alabildim... Ya bi de iktidarsiz olsaydi??? 13.Cana gelecegine mala gelsin. 14.Tecavüz etmedi ki, ben verdim... 15.Böylece baska birine tecavüz etmez daha.. Ne güzel tanimadigim bir magduru kurtardim. 16.Oh be cigerlerim ferahladi valla ! [ zenci tecavüzcü sorunsali ] 17.Allahtan ilk degil... 18.Ömrü boyunca bu deneyimi yasayamayacak insanlar da var, yazik. 19.Iyi ki dün agda yapmisim, yoksa rezil olacaktim adamcagiza. (Ahh ahh çok iyi niyetLi kız) Konu infinity87 tarafından (19-01-2007 Saat 11:29 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: gerçekten sevdiğimizi ne zaman anlarız Ben inanmıyorum insan yüreğinede söz geçirebilir, istediğin an mutluda olabilir herşey beyinde bitiyor... İnsan acı çekmeden de mutlu olabilir acı çekerkende mutlu olabilir bunların hepsi insan piskoloji ile alakalı arkadaşlar... İnsan kötü olduğu bir anda olumlu düşünürse o kötü anı iyi bir şekilde kısa sürede atlatabilir ve o kötü anda acı çekmez... Bence insanlar her zaman kolaya kaçıyor... Seviyorum ama unutamıyorum diyor bence insan her şeyi zaman akışı içerisinde isteği doğrultusunda unutur... Anılar kalır herşey kalır fakat hatırlamaz...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ankara Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: gerçekten sevdiğimizi ne zaman anlarız bende zaten kaybetmeden kıymet bilme taraftarıyım "keşke" hayata bir kere gelebildiğimizin farkında olmuş olsakta etrafımızdaki insanların değerini kaybetmeden anlasak çünkü hepimiz yaşamak için sadece 1 şansı var...bence hayatı yaşarken çevremizde bulanan insanları birdaha görememe riskini düşünerek yaşarsak onların kaybetmemek için elimizden geleni yaparız...elimizden geleni yapmamızda onlara verdiğimiz değeri gösterir...çünkü 1 dk sonra yaşayacağımız bile meçhul!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |