![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Kilo verdirici urunler ve sigara biraktirici urunler" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaslar, yeni uye oldum, birilerinden acil yardim almak arzusundayim, kilo verme konusunda bir tavsiyeye uydum ve basarili oldum, sigara konusunda da bir bilene danismak ve fikir almak istiyorum, sigara biraktirici ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Kilo verdirici urunler ve sigara biraktirici urunler arkadaslar, yeni uye oldum, birilerinden acil yardim almak arzusundayim, kilo verme konusunda bir tavsiyeye uydum ve basarili oldum, sigara konusunda da bir bilene danismak ve fikir almak istiyorum, sigara biraktirici urun kullananlardan yardim bekliyorum, bu konudaki fikirlerinizi benimle paylasabilirseniz cok ama cok sevinirim. bir bilenin tavsiyesini dinlemek benim icin hep faydali oldu, o yuzden forumlara katildim, cok acil danisabilecegim birileriyle konusmak istiyorum, yardim eder misiniz lutfen? sevgiyle kalin, esna |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kilo verdirici urunler ve sigara biraktirici urunler |
| | |
| | #3 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kilo verdirici urunler ve sigara biraktirici urunler Alıntı: ARKADASLAR FORUMLARA TEK BIR MESAJ ATIP YARDIM EDECEGINI SOYLEYEN KISILERE GUVENMEYIN.
__________________ | ||
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Kilo verdirici urunler ve sigara biraktirici urunler [merhaba sigarayı bırakmak istiyorsan sadece azimli olacaksın , bende yeni yeni bırakıyorum ilk öncelikle azaltmaya çalış ve daha sonra ikramları kabul etmemeye gibi.. |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kilo verdirici urunler ve sigara biraktirici urunler Valla david bilader bu hayat şartlarında sigarayı bırakmak biraz zor tabii ben vaz geçtim sigarıyı bırakamam ona bu yanlışı yapmak istemiyorum kanıma dokunuyor onu yalnız bırakmak , ama şimdi tasarruf yolu buldum Bir bağ alıcam ve tütün ekicem YAŞADIKDA KIYMETİMİZİ BİLENMİ OLDU Kİ ÖLÜNCE ARKAMIZDAN AĞLAYAN OLSUN SERSERİDEN HERKESE SELAMLAR ![]()
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |