![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Gecmisinizden hangi donemi silmek isterdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "her insan gibi bende çok mutsuzluklar, pişmanlıklar, hayal kırıklıkları ,ayrılıklar ,hüzünler yaşadım ama hiç silmeyi düşünmedim.bunlar benim hayat tecrübem hepsi aklımda atacağım her adımda beni uyarıyor geçmişim.eğer silseydim aynı hataları ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye | Cevap: Gecmisinizden hangi donemi silmek isterdiniz? her insan gibi bende çok mutsuzluklar, pişmanlıklar, hayal kırıklıkları ,ayrılıklar ,hüzünler yaşadım ama hiç silmeyi düşünmedim.bunlar benim hayat tecrübem hepsi aklımda atacağım her adımda beni uyarıyor geçmişim.eğer silseydim aynı hataları yapıyor olacaktım şimdi. konu için teşekkür ederim ..anlat anlat bitmez bu konu... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gecmisinizden hangi donemi silmek isterdiniz? Bugüne kadar yaptığım,yaşadığım hiçbirşeyden pişman olmadım.Pişman olucağım bişeyde yapmadım allaha şükür.Sadece ailem eşimi istemediği için onlara sormadan evlendim ama onlarda izin vermedi.Yinede pişman değilim.Yine olsa yine evlenirim.Hatta imkanım olsada heranımı yeniden yaşasam ne güzel bir nostalji olur
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Rep Gücü: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gecmisinizden hangi donemi silmek isterdiniz? Hayatın delete tuşu yok malesef.İyikide yok diye düşünüyorum buna güveenip kim bilir ne yanlışlar yapardık..Hepimizin kötü bir dönemi olmuştur,yaşanmamış saymak istediğimiz.Umarım kaderimiz o kadar güler ki yüzümüze; yüreğimizin acısı tebessüm olur ileride dudaklarımıza.... |
| | |
| | #24 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gecmisinizden hangi donemi silmek isterdiniz? Her insanın yaşamak istemediği anlar var ama bunları silemezsiniz ki, ancak hatırlamayı bırakabilirsiniz.Yaşanan her günden memnun kalıp hayata dair bir ipucu çıkartmak lazım.
__________________ |
| | |
| | #25 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gecmisinizden hangi donemi silmek isterdiniz? bende alttan tek derse kaldığım dönemi silmek isterdim |
| | |
| | #26 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Rep Gücü: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gecmisinizden hangi donemi silmek isterdiniz? hiç bi anımı silmek istemezdim..yaşanması gerekiomuş yaşanmış derim hep..hatta keşke dememeye çalışırım..hep o keşkeyi yaşamasaydım belki daha büyük bi keşkeyle karşılaşcaktım onun için ii ki yaşamışım derim...hayat felsefem sanırım :) |
| | |
| | #27 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Gecmisinizden hangi donemi silmek isterdiniz? ben kesinlikle hicbir donemini silmesdim .onlar benim ysama anilarim.kimligim herseyim.iyisiyle kotusuyle.ben istedim ve ben yasadim.ne utanc duyarim neden gurur kibir yaparim.neyse ne hepsi benim gerisi hikaye.birilerine gore veya birilerine hesap vermek zorunda degiliz. saygilar
__________________ Evinizin Estetik ve Zerafeti http://www.ceyizcimiz.com |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |