![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Karsinizda bir erkek aglarsa ne yaparsınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "benim amacımda kimseyi aşşağlamak felan değil okadar garip insanlar varki anlatamam ... yani cerrah sanada sölim sende demişsin intahar felan aptallık olarak ama günümüzde halen intahar edenler var yani benim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karsinizda bir erkek aglarsa ne yaparsınız? benim amacımda kimseyi aşşağlamak felan değil okadar garip insanlar varki anlatamam ... yani cerrah sanada sölim sende demişsin intahar felan aptallık olarak ama günümüzde halen intahar edenler var yani benim lafımda onlaraydı ben diorumki akkıllı olsunlar ağlamasınlarda ağlatmasınlarda yalanmı hıh |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Karsinizda bir erkek aglarsa ne yaparsınız? Agresif belki öyle yansımış olabilirim :) Ama değilim... Sadece dürüstlüğe ve yalınlığa önem veririm. Tavırlarım biraz sert olabilir ama karşımdakine bağlı bunlar ![]() Doğru demişsin sedef :) Ağlamasınlarda ağlatmasınlar adam olsun millet
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... Konu Cerrah tarafından (17-01-2007 Saat 03:37 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karsinizda bir erkek aglarsa ne yaparsınız? [quote=Cerrah;14790]Agresif belki öyle yansımış olabilirim :) Ama değilim... Sadece dürüstlüğe ve yalınlığa önem veririm. Tavırlarım biraz sert olabilir ama karşımdakine bağlı bunlar ![]() nese agresif deilsen sorun yok yazıları yazarken bazen box maçında gibi hisssettirdiğin için insanlara ne dersin bu arada bende katılıyorum hem sedefe hemde cerraha ağlamasınlarda ağlatmasınlar da... |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Karsinizda bir erkek aglarsa ne yaparsınız? Çiseheden Bir onay daha :)
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #25 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karsinizda bir erkek aglarsa ne yaparsınız? herzaman bütün oylar doğru sözlere he hehh |
| | |
| | #26 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ankara Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Karsinizda bir erkek aglarsa ne yaparsınız? erkekleri ben çok ağlattım ve inanınki ağlarkende büyük bi zevk aldım aslında ben erkek düşmanı değilim ama zevk almamaında en büyük sebebi onların döktükleri göz yaşlarının içten olduğuna inanmamam dı...tamamen timsah göz yaşları sakın kızlar kanmayın!!!! |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karsinizda bir erkek aglarsa ne yaparsınız? yasemincim bence her erkek aynı değildir neden öle düşünüosun belkide seni gerçekten sevmişlerdir ve dökülen göz yaşları ondandır |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Karsinizda bir erkek aglarsa ne yaparsınız? Yasemin ben hiç bir kızı ağlatmadan ayrılmadım ve ilk okul 3.sınıftan beri kızlarla birlikte oluyorum... Ama sevinmedim... Çünkü sonuçta karşımdaki bir insan... Ama bunu anlayabilmek biraz kapasite gerektirir Sedef aynen katılıyorum sana... İyi erkekte vardır kötüde aynı şekilde bayanlarda öyledir...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karsinizda bir erkek aglarsa ne yaparsınız? insanların karakterleri birbirinden farklıdır ağlatmak marifet değil önemli olan onu mutlu edebilmektir ağlatmak kolay fakat mutlu etmekçok zordur önemli olanda zoru başarmaktır |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Karsinizda bir erkek aglarsa ne yaparsınız? Bunu Sankiben yazmıştım Genede düşüncelerin çok hoş ve genel
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |