![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "en güzel hediye:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "eşime uzun zamandır, arkadaşlarımda görüp beğendiğim gelincik desenli eternity tencere setinden bana da alması için baskı yapıyodum.eşim de bana zamanım yok bakamadım diyip dururdu.ben artık bunu unutmuştum ki bi gün ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | en güzel hediye:) eşime uzun zamandır, arkadaşlarımda görüp beğendiğim gelincik desenli eternity tencere setinden bana da alması için baskı yapıyodum.eşim de bana zamanım yok bakamadım diyip dururdu.ben artık bunu unutmuştum ki bi gün kapı çaldı ve eşim tarafından gönderildiğini söylediler kocaman bir kutu:emo: ...içinde piyasa da olmayan eternity marka tabaklarına kadar bir tencere seti.resmen gözlerim yerinden fırladı:) inanılmaz şık..akşam eşim geldiğinde sordum yurt dışından mı bunlar falan dedim ama bu eternity meğer türk markasıymış, o piyasada bulunmayan ürünler de irma.com.tr diye bi sitede satılıyomuş..benim tembel kocam meğere internet üzerinden araştırmış ve bu siteyi bulmuş oradan almış:Orgasmo:...sonuç olarak o gün çoook mutlu oldum:emo: hiç beklemiyodum çünkü..iyiki teknoloji var:Dve setten de çok memnunum bu arada ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en güzel hediye:) reklam kokan hareketler bunlar...buram buram reklam kokuyor...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: en güzel hediye:) gözünüzden de bişey kaçmıyo valla çok dikkatli bi modaratörsünüz ben bu forumda beğendiğimiz ve diğer hanımlara faydalı olacak şeyleri tavsiye edebildiğimizi düşünmüştüm...?? bu şekilde algılanacağını tahmin etmedim açıkçası |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: en güzel hediye:) reklam filmi gibi yaw :=)) ama biraz reklam amaçlı sanki.banada öyle geldi nedense :=) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |